1 milyonluk satış

1 milyonluk satış

access_time25 Kasım 2016 18:06
Skoda 2016 bitmeden 1 milyonluk satışa ulaştı

Skoda, 2016 global satışlarında 1 milyon adede ulaştı. Yıl bitmeden 1 milyon adedin üzerinde teslimat gerçekleştiren Çek marka, 2015’teki başarısını sürdürmeye devam etti. Skoda geçtiğimiz yıla göre yaklaşık bir ay önce 1 milyon adetli rakama ulaştı. Böylece üç yıl arka arkaya bu barajı aşan satışlar yakalamayı başardı.

Geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 85’lik artış elde eden Yeni Superb, Skoda’nın en başarılı modellerinden biri oldu. Markanın kalbi konumunda yer alan Octavia ise bu periyotta 361 bin 700 adetle en çok satan Skoda modeli oldu.

Geniş, kaliteli ve son teknolojiye sahip model yelpazesi sunan Skoda, kullanıcıların beğenisini toplamaya devam ediyor. Çek marka, önümüzdeki yıldan itibaren satışa sunulacak büyük SUV modeli Kodiaq ile bu segmente de giriş yapacak. Kodiaq modeli Skoda’nın yeni müşterilere ulaşmasını da sağlayacak.

2025 Stratejileri çerçevesinde uzun dönemli büyüme hedefleyen Skoda, ürünlerinin yanı sıra mobilite ve bağlantı servisleri, dijitalleştirme gibi alanlara da yatırım yapmaya devam ediyor.

 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Toyota, 211 bin aracını geri çağırıyor

Toyota, 211 bin aracını geri çağırıyor

access_time18 Nisan 2024 16:56

Toyota, kapı kolu açma anahtarı arızası nedeniyle 211 bin Prius'u geri çağırdı. Şirket, yedek parçaların tedarik periyodu tamamlanana kadar Prius model üretimini durdurduğunu...

Togg'un yeni SUV modeli T8X için tarih belli oldu

Togg'un yeni SUV modeli T8X için tarih belli oldu

access_time18 Nisan 2024 13:51

TOGG'un CEO'su Karakaş, yerli elektrikli otomobile ilişkin, "B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz. Seneye bu vakitler T10F'nin satışları başladıktan bir müddet...

Avrupa'da binek araç satışları martta düştü

Avrupa'da binek araç satışları martta düştü

access_time18 Nisan 2024 09:56

Dünyaca ünlü birçok otomobil firmasının satışları, elektrikli araçlara yönelik zayıf talep nedeniyle mart ayında düşüş yaşadı.

Elon Musk, Hindistan'da Tesla için milyar dolarlık yatırım planlıyor

Elon Musk, Hindistan'da Tesla için milyar dolarlık yatırım planlıyor

access_time17 Nisan 2024 16:29

Piyasa değerinde sert düşüşler yaşanan Tesla'nın CEO'su Elon Musk, dünyanın en büyük üçüncü pazarı olan Hindistan'da 2 milyar doları aşan bir yatırım çalışması...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)