1 milyonun üzerinde kış lastiği sattı

1 milyonun üzerinde kış lastiği sattı

access_time10 Şubat 2013 14:07
Bridgestone 2012 yılında 1 milyonun üzerinde kış lastiği satışı gerçekleştirdi
Bridgestone kış lastiklerinin yerli üretimini gerçekleştiren ve Bolu Kartalkaya'da düzenlediği organizasyonla kış lastiklerini sergileyen Brisa, kış lastiği segmentinde 2012 yılında 1 milyonun üzerinde kış lastiği satışı yaptı.
     Yapılan açıklamaya göre, Brisa Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat'ın katılımıyla gerçekleştirilen test sürüşünde Bridgestone'un Blizzak ürünleri kullanıldı.
     Test sonucunda Bridgestone kış lastiklerinin direksiyona cevap verme, frenleme, yanal tutunma, araç dengesi (ön/arka), ivmelenme, çekiş, sürüş kolaylığı ve sürüş emniyeti özellikleriyle üstün bir performans sağladığı gözlendi.
     Brisa, kış lastiği segmentinde de pazar büyümesinin üzerinde bir performans göstererek, 2012 yılında 1 milyonun üzerinde kış lastiği satışı gerçekleştirdi.
     En yüksek AutoBild puanını alan Blizzak LM32; ADAC, ÖAMTC, TCS testlerinde karlı zeminde en üstün performansı sergiliyor.
     Blizzak Ailesi'nin yeni üyesi Blizzak LM32, karlı, ıslak ve kaygan zeminde sıkı yol tutuş özelliğiyle ön plana çıkıyor. Bridgestone'un güçlendirilmiş yeni teknolojisiyle geliştirilen lastik, her türlü kış koşulunda emniyetli frenleme sağlıyor. Yeni kanalcık teknolojisi sayesinde artan temas yüzeyiyle Blizzak LM32'nin karlı ve buzlu zemin performansı geliştirilmiş blok yapısı sayesinde de ıslak ve kuru zemin yol tutuş performansı arttırılmış bulunuyor.
     Aynı zamanda özel olarak tasarlanmış zig-zag şeklindeki kanalcıklar, ilave kenar etkisi yaratarak, kaygan zeminlerde Blizzak LM32'nin yol kavrama yeteneğini arttırıyor.
     Öte yandan yüksek yatay oluk hacmiyle daha yüksek kesme etkisi yaratılıyor. Desen yapısı kuru zemin performansını arttıracak şekilde optimize edilmiş olan Blizzak LM32, yüksek yatay oluk hacmi ve daha geniş doğrusal olukları sayesinde daha hızlı ve daha yüksek su tahliyesi sağlayarak suda kızaklama riskini de azaltıyor. Bir önceki referans lastiğe göre, direksiyon hakimiyeti, dengesi ve yola tutunması artırılan Blizzak LM32'nin Türkiye'de de üretimi yapılıyor.
    
     Blizzak LM80, ADAC, ACE, ÖAMTC, ARBÖ ve GTÜ 4x4 kış lastiği testlerini birincilikle tamamladı
    
     Blizzak LM32, Avrupa'da Aston Martin Rapide, Mercedes C-Class ve E-Class&Coupe, Audi A3 ve A8, BMW 5 serisi, VW Golf otomobillerine orijinal ekipman olarak veriliyor.
     Blizzak LM80, ADAC, ACE, ÖAMTC, ARBÖ ve GTÜ 4x4 kış lastiği testlerini rakiplerinden üstün performans göstererek birincilikle tamamladı.
     Yeni Blizzak LM80 ile kış koşullarında SUV'lerden tam performans almanın keyfine varılıyor. Hem bloklar hem de kanalcıklardaki yüksek kenarları ve dengeli basınç dağılımıyla daha iyi tutunma sağlayan Blizzak LM80'in blok platformları ilave kenar etkisi yaratarak, buzlu ve karlı zeminlerde yol kavrama yeteneğini arttırıyor. Yüksek yatay oluk hacmi sayesinde yüzeydeki karı keserek dağıtan Blizzak LM80, böylece yere tutunmayı güçlendiriyor.
     Desen yapısı kuru zemin performansını arttıracak şekilde yenilenen Blizzak LM80, yüksek yatay olukları ve daha geniş doğrusal olukları sayesinde su tahliyesini arttırıyor ve suda kızaklama riskini minimize ediyor.
     Blizzak LM80, özel dış ve iç sırt karışımı sayesinde düşük sıcaklıklardaki kar, buz ve ıslak yol koşullarında etkili performans sunarken, düşük yuvarlanma direnciyle de yakıt tüketimine katkı sağlıyor. Yakıt tüketiminin düşmesine yardımcı olan hafif karkas yapısıyla Blizzak LM80, sınıfının en çevreci lastiklerinden biri olarak dikkat çekiyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Radar uyarısı yapan sürücülerin cezaları iptal

Radar uyarısı yapan sürücülerin cezaları iptal

access_time16 Nisan 2024 12:11

Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı. Yerlikaya, trafikteki radar...

Zorlu Enerji, Avrupa'daki elektrikli şarj ağını genişletecek

Zorlu Enerji, Avrupa'daki elektrikli şarj ağını genişletecek

access_time16 Nisan 2024 12:07

Zorlu Enerji, sürdürülebilir ulaşım hedefleri doğrultusunda Avrupa genelinde elektrikli araçlar için şarj istasyonları ağını genişletmek amacıyla stratejik ortaklık kurulduğunu...

Tesla'nın işten çıkarmaları Çin'i de vurdu

Tesla'nın işten çıkarmaları Çin'i de vurdu

access_time16 Nisan 2024 10:17

Tesla'nın işten çıkarma planından Çin operasyonları da etkilendi

İsviçre'li dergiden Togg'a övgü: Türk Teslası

İsviçre'li dergiden Togg'a övgü: Türk Teslası

access_time16 Nisan 2024 09:40

İsviçre'nin ulusal gazetesi Blick, Türk Teslası" benzetmesi yaptığı Togg'a övgüde bulunduğu haberinde, "Elektrikli araç, dijital ekosistemi, sürüş ve şarj performansı da...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)