2014 RCZ R geliyor

2014 RCZ R geliyor

access_time30 Haziran 2013 11:57
2014 Peugeot RCZ R, 2013 Goodwood Festival of Speed’de tanıtılacak!
2014 Peugeot RCZ R, 2013 Goodwood Festival of Speed’de Tanıtılacak!

Peugeot yoğun deneyimler yaşatacak heyecan verici “Flowrider Surf Machine” standı ile 2013 yılı Goodwood Festival of Speed’de yer alacak.



İngiltere’de düzenlenen bu organizasyon için, Peugeot Design Lab benzersiz bir sörf tahtası olan GTi Surfboard Concept’i yarattı. Bu özel sörf tahtasının tasarımı en yeni sportif araçların sürüş keyfinden esinlendi. GTi Surfboard Concept, Peugeot’nun yüksek performansından özellikle yeni 208 GTi’den, RCZ R’den ve çok özel konsept araç Onyx’den ilham alıyor.

Goodwood Festivali’nde ayrıca RCZ R modeli de yer alacak. Paris Otomobil Fuarı’nda konsept versiyonu sergilenen bu model mat siyah ve bakır özel tasarımı ile dikkat çekiyor. RCZ R 260 beygir gücündeki yeni 1.6l THP motoru ile Peugeot tarihinin en güçlü seri modeli olacak.

Peugeot Design Lab, Goodwood Festival of Speed’de GTi sörf tahtası konseptini tanıtıyor

GTi Surfboard Concept, orijinal sörf tahtaları anımsatan ahşap ve konsept otomobil Onyx’in temel bir unsuru olan karbon fiberi bir araya getiriyor. Paletler tahtanın en arka kenarının en yakınına kakül tasarımında entegre edildi. Bu, sörfçünün keyfini artırmak amacıyla zeminin tepkiselliğini ve çevikliğini geliştirmek için özel olarak tasarlandı. Özel tasarım sörf tahtasının ön ve arka bölümünü birbirinden ayırıyor. Arka bölüm “hareket” noktası hassas ve teknik çizimli tamamen karbon fiberden bir parça. Doğal ahşaptan gerçekleştirilen ön bölüm, zarafet ve “duygularla” tasarlandı. Bu bölüm Peugeot GTi’nin kabartma imzasını taşıyor. 11-14 Temmuz tarihleri arasında İngiltere’de düzenlenecek Goodwood Festival of Speed’de sergi alanının kalbinde yer alacak olan Peugeot standında Peugeot Design Lab’ın GTi Surfboard konsepti sergilenecek.

RCZ R ilk kez Goodwood Festivali’nde sergilenecek
Goodwood Festivali’nde ayrıca RCZ R modeli de yer alacak. Paris Otomobil Fuarı’nda konsept versiyonu sergilenen bu model mat siyah ve bakır özel tasarımı ile dikkat çekiyor. Onyx konsept modeli ile uyumlu bir tasarıma sahip olan RCZ R 260 beygir iddialı gücü, 330 Nm maximum torku ve yeni 1.6l THP motoru ile Peugeot tarihinin en güçlü seri modeli olacak.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

access_time31 Temmuz 2022 11:11

Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24"ü tanıttı.

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

access_time19 Haziran 2022 17:35

Skoda ralli aracının yeni neslini tanıttı. Dördüncü nesil FABIA üzerine yorumlanan araç, RS mahlasıyla FABIA RS Rally2 adını aldı.

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

access_time22 Eylül 2021 08:20

Honda Motor'un Japonya içinde çevrim araç satışı yapacağı, bu satış şeklinin Japonya'da bir ilk olacağı bildirildi.

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

access_time07 Mayıs 2021 10:31

Çinli elektrikli otomobil üreticisi Nio, Avrupa piyasasına giriyor. Çinli elektrikli  araç üreticisi Nio, 2022 yılından itibaren Almanya'da da boy  göstererek Mercedes Benz, BMW...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)