3 köprülü İstanbul'da ilk iş günü trafik nasıldı

3 köprülü İstanbul'da ilk iş günü trafik nasıldı

access_time30 Ağustos 2016 04:00
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün cuma günkü açılışının ardından İstanbul'da mesainin ilk gününde FSM ve 15 Temmuz Şehitleri köprülerinde trafik akıcıydı
Diğer günlere oranla daha düşük yoğunluklu trafikte, hafta sonunu 30 Ağustos'la birleştiren tatilcilerin de etkili olduğu belirtildi. İstanbul trafiğinin en yoğun olduğu sabah saatlerinde Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitleri köprülerinde trafik yoğunluğunun diğer günlere oranla az olduğu gözlenirken, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne talep azdı. Geçişlerin ücretsiz olduğu köprüde, daha çok otobüs ve kamyonların geçiş yaptığı görüldü.

MAHMUTBEY GİŞELERİNDE YOĞUNLUK

Haftanın ilk iş gününde Mahmutbey gişelerde Edirne istikametine yoğunluk yaşandı. Gişelere kadar açık olan yol kamyon ve TIR'ların etkisiyle gişelerde sıkışma yaşandı. İstanbul istikametinde açık seyreden trafikte araçlar bekleme yapmadan geçiş yaptı. İstanbul trafiğinin rahatlayan görüntüsü İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) trafik yoğunluğunu gösteren haritalarda yeşil ve koyu yeşil olarak görüntülendi. İşe gidiş saatlerinde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde (Birinci köprü) diğer günlere oranla trafik yoğunluğu yaşanmadı. Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçişte Zincirlikuyu mevkiinde trafiğin yavaşladığı görüldü. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişte ise herhangi bir yoğunluk yaşanmadı. Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüsünde ise sabah 07.30-08.30 arasında trafiğin akıcı şekilde seyrettiği görüldü. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişlerde TEM’de trafik akıcı şekilde seyrederken köprü girişinde yoğunluk oluştu. Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçişte ise akıcı bir trafik vardı.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)