ABD'den Tofaş'a ödül!

ABD'den Tofaş'a ödül!

access_time11 Aralık 2015 09:36
Tofaş'ın ürettiği Ram ProMaster City, ABD'de 2016 yılının "Yeşil Ticari Aracı" seçildi
Tofaş'ta üretilerek Ram markası altında ABD'ye ihraç edilen ProMaster City, Green Car Journal tarafından 2016 yılının 'Yeşil Ticari Aracı' seçildi. Tofaş'ta geliştirilen Fiat Doblo'nun Ram markalı versiyonu ProMaster City, doğrudan ticari müşterilerin talepleriyle oluşturulan, sınıfının en iyisi birçok fonksiyonel unsuru bünyesinde barındırıyor. Green Car Journal ve CarsOfChange.com editörü ve yayıncısı Ron Cogan, "ProMaster City, tüm kriterlerin hakkını vererek ödülün sahibi oldu" dedi. Ram ProMaster City, markanın ticari araç portföyünün en yeni aracı olma özelliğini taşıyor.
 
Tofaş'ta geliştirilen Fiat Doblo'nun Ram markalı versiyonu ProMaster City, Amerika'da çevre ödülü aldı. Ram ProMasterCity, Green Car Journal tarafından 2016 yılının "Yeşil Ticari Aracı" olarak seçildi.
 
Ödülle ilgili bir açıklama yapan Green Car Journal ve CarsOfChange.com editörü ve yayıncısı Ron Cogan, Ram ProMaster City'nin, ticaretle uğraşan kişiler için çok önemli olan fonksiyonellik ve kolay şehir içi manevra kabiliyetini sağladığını, bunu da etkileyici işletim verimliliği ve çevre üzerinde düşük etkiyle gerçekleştirdiğini belirtti. Cogan, "Bunlar, 'Yılın Yeşil Ticari Aracı' ödülünün ana kriterleridir ve ProMaster City, tüm bu kriterlerin hakkını vererek ödülün sahibi oldu" dedi. Green Car Journal editörleri, ödülün sahibini belirlerken ABD pazarındaki tüm potansiyel ticari araçları gözden geçiriyor, çevresel özelliklerin yanında müşterilerin aradığı fonksiyonellik, çok yönlülük, güvenlik, değer ve stil gibi geleneksel kriterleri de göz önüne alıyor.
 
Ram'in en yenisi
 
Ram Marka Direktörü Bob Hegbloom da "Ram ProMaster City'nin '2016 yılının 'Yeşil Ticari Aracı' ödülünü almasından dolayı gurur duyuyoruz" derken, "Bu ödül, ticari araç piyasasındaki lider konumumuzu da destekler niteliktedir. Yakıt ekonomisi ve kapasite gibi özellikleri ön plana çıkan tüm ticari versiyonlarıyla ProMaster City muazzam bir başarı yakaladı" ifadelerini kullandı.  Fiat Doblo modelinin Kuzey Amerika pazarı versiyonu olan Ram ProMaster City, aynı zamanda markanın ticari araç portföyünün en yeni aracı olma özelliğini taşıyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

EV üreticilerine yatırım yapmak riskli

"EV üreticilerine yatırım yapmak riskli"

access_time08 Mayıs 2023 17:17

ABD’deki elektrikli araç üreticileri, efsane yatırımcı Warren Buffett'ın listesine giremiyor.

Yatırımcılar Tesla’ya değil, Ferrari’ye yönelmeli

"Yatırımcılar Tesla’ya değil, Ferrari’ye yönelmeli"

access_time07 Mart 2023 16:31

Tesla’nın son dönemki performansı üzerine yatırımcıları uyaran Morgan Stanley, makro belirsizlikle başa çıkmak için Ferrari hisselerini öneriyor.

Uber, ödemelerde kripto para kabul edecek

Uber, ödemelerde kripto para kabul edecek

access_time13 Şubat 2022 10:06

Kripto paralarla ödeme sistemi hızla genişliyor. Birçok şirket bu alanda hazırlık yaparken UBER CEO’su Khosrowshahi kripto ödemelerini "kesinlikle" kabul edeceklerini...

Toyota'nın Yeni Finans Direktörü Nilgün Aydın Türkücü oldu

Toyota'nın Yeni Finans Direktörü Nilgün Aydın Türkücü oldu

access_time15 Haziran 2021 17:26

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.'de Finans Direktörlüğü görevine Nilgün Aydın Türkücü getirildi.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)