Açık oto pazarında tek adres İPOP oldu

Açık oto pazarında tek adres İPOP oldu

access_time03 Mart 2016 15:34
Vatandaşlar artık Türkiye’nin en büyük ve modern oto pazarı olan, üstelik ücretsiz hizmet veren İPOP’a akın ediyor...
İstanbul Anadolu yakasının en eski oto pazarı Altunizade, diğer ismiyle Papyon kapandı. Yıllarca galeri esnafının ve vatandaşın araçlarını alıp sattığı açık oto pazarı artık kapalı.
Yine yol kenarında hizmet vermeye çalışan Kartal’daki oto pazarı ise vatandaşların ihtiyacını karşılayamayacak kadar küçük ve yetersiz. Araçlarını satmak için gelen vatandaş esnaftan dolayı Kartal oto pazarında yer bulamıyor. Vatandaş mecburiyetten araçlarını yol üzerine park ediyor ve bu bir şeridi kapattığı için maduriyet yaşıyor. Yol üzerine park yapmaktan ve trafiği engellemekten trafik ekiplerinin cezalarıyla karşı karşıya kalıyorlar.

Bu nedenle de alt yapısı olmayan, iptidai şartlarda hizmet veren ve ihtiyaçlara yanıt veremeyen bu oto pazarları ya kapanıyor ya da vatandaşı başka arayışlara itiyor. Çünkü ikinci el aracını satmak isteyen vatandaş maduriyet yaşamayacağı, modern koşullarda ve park sorunu olmayan oto pazarlarına yöneliyor.

İşte tam da bu noktada 9 Eylül’de kapılarını açan Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük ikinci el açık oto pazarı İPOP İstanbul Park Oto Pazarı, kapanan yada ihtiyaca vevap vermeyen otopazarlarına tek alternatif olarak ortaya çıkıyor. Vatandaşlara tüm modern imkanları sağlayan, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük oto pazarı olma özelliğini taşıyan ve üstelik ücretsiz olan İPOP Aracını satmak isteyen vatandaşların akınına uğruyor.

300 – 500 araca yer bulmakta zorlanan ve hiçbir altyapı hizmeti sunmayan ve bu yüzden tek tek kapanmak zorunda kalan oto pazarlarına karşın İPOP 3 bin araçlık dev kapasitesiyle özellikle hafta sonları aracını satmak isteyen vatandaşların tek alternatifi oluyor.

HAFTADA 7 GÜN AÇIK 

Üstelik İPOP İstanbul Park Oto Pazarı, klasik oto pazarı anlayışını da kökten yıkarak vatandaşlara sadece Pazar günü değil haftanın 7 günü sabah saat sekizden akşam saat onsekize kadar hizmet veriyor. Araçlarıyla gelenler için ücretsiz misafir otopark alanları da sunan İPOP, vatandaşlara otopazarını da ücretsiz kullandırıyor. Ayrıca yine satışa sunulan her aracın fotoğrafları çekilip, bilgileri girilerek İPOP internet sitesi üzerinden de ücretsiz aktif satış avantajı sağlanıyor.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜKLERİ BURADA 

70.000 m2 alan ve 3.100 araç kapasitesi bulunan İPOP’da Türkiye’nin en büyük otomotiv markalarının ana bayilerinin ikinci el satış ofisleri de bulunuyor. Dolayısıyla vatandaş pazara geldiğinde aracını hızlı satabileceği yada her aracı alzbileceği bir ortamda buluyor.

Volkswagen & Audi & Seat Ana Bayileri AVEK, ŞENYILDIZ ve ÖZÖN, Renault Ana Bayileri BİKA, ERMAT ve SİMA, Mercedes Ana Bayi GÜLSOY, Peugeot Ana Bayi ÖZTEK, Nissan Ana Bayi YÜZBAŞIOĞLU, Fiat Tofaş Ana Bayi ERKAY, Hyundai Ana Bayi COŞKUN, Suzuki Ana Bayi AYKON, Ankara BEYAZ SİSTEM, INTERCITY 2. EL olmak üzere  toplamda 50 ana bayi ve galeri kurumsal olarak hizmet sunuyor.

31 MART’A KADAR BEDAVA OTO PAZARI 

İstanbul ve civar şehirlerdeki vatandaşlar veya galeri esnafı için yeni bir soluk olan İPOP’da insanlar dilediği kadar aracını 31 Mart’a kadar ücretsiz olarak satışa sunabiliyor. Araç teşhir etme konusunda herhangi bir sınırlama getirmeyen oto pazarında üstelik tüm hizmetler de ücretsiz. Aracın 9 adet fotoğrafı çekildikten sonra bilgisayardan bir Araç Tanıtım Kartı veriliyor ve www.ipopturkiye.com sitesinde tüm Türkiye’ye online satış imkanı da sunuluyor.

1 YIL ARAÇ GARANTİSİ HEDİYE 

İkinci el araç almak her zaman beraberinde soru işaretleri doğurur. Aldığım aracın kilometresiyle oynandı mı? Motor, şanzıman gibi yürüyen aksamı nasıl? İşte bu soruların yanıtlarına çözüm bulunmuş. İPOP’da, hizmet veren dükkanlardan alınan tüm araçlara 1 yıl veya 20.000 km uzatılmış araç garantisi hediye ediliyor. Üstelik aracın kasko değeri kadar. Motor, mekanik, şaft, şanzıman gibi yürüyen aksamınız garanti kapsamına alınmış oluyor.

İPOP AİLENİZİN OTO PAZARI

İPOP’un eksikliklere cevap veren bir proje olduğunun altını çizen İPOP Pazarlama ve Satış Direktörü Cevat Kabataş, “Bizler pazarın ön araştırmasını yaparken en önemli tespitimiz ailece gezilecek bir ortamın olmamasıydı. Bu nedenle bütün İPOP etkinlik ve kampanyalarımızda ailelere yönelik uygulamalar kurguluyoruz. Çünkü bu tür tüketimde artık bir kişinin değil bütün aile fertlerinin görüşü önemli. Eşler bir araç alırken birbirlerinin fikirlerini, hatta varsa çocuklarının fikirlerini almak istiyorlar. Ailelerin kendilerini rahat hissettiği, güvenli ve kaliteli bir ortam yarattığımız için çok mutluyuz. Araç alırken aile bireylerinin araçları test edeceği alanlar kurguladık. Çocukların ve eşlerin dinlenebileceği, rahatça zaman geçirebileceği tesisler oluşturduk” dedi.

2. EL OTO PAZARINDA BİR İLK...

 “10 gün içerisinde aracı beğenmezsen geri getir”  kampanyasının insanlar için büyük bir güven kaynağı olduğunu vurgulayan Kabataş  “Bırakın ikinci eli, sıfır araçta bile değişim garantisi yoktur. Sıfır sektöründe ancak çok ciddi bir sorun varsa değişim söz konusudur. Oysa biz garantili ve ekspertizi yapılmış ikinci el araçlarda kayıtsız şartsız değişim garantisi veriyoruz. Müşteri aldığı aracı 10 gün içerisinde değiştirmek isterse, 2 bin kilometreden fazla yol yapmamış olması ve araca herhangi bir zarar vermemiş olması kaydıyla, satın aldığı aracı beğendiği farklı bir araçla bir kereliğine değiştirebilecek. Bu uygulama sektörde bir ilk” dedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

İkinci el otomobil pazarında satışlar yüzde 35 arttı

İkinci el otomobil pazarında satışlar yüzde 35 arttı

access_time17 Mart 2024 12:27

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış sayısı, şubatta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 35 artışla 170 bin 457 oldu.

Ocakta en çok satılan ikinci el oto markaları

Ocakta en çok satılan ikinci el oto markaları

access_time15 Şubat 2024 12:08

Türkiye ikinci el çevrim içi araç pazarında geçen ay Fiat en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Egea, hafif ticaride ise Doblo tercih olarak öne...

Kilometrelerini düşürdükleri araçları sattılar! 17 tutuklama

Kilometrelerini düşürdükleri araçları sattılar! 17 tutuklama

access_time10 Şubat 2024 15:13

İstanbul'da, kilometrelerini düşürdükleri araçları satan 17 şüpheli tutuklandı

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Kanun dışı araç alım-satımı düştü

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Kanun dışı araç alım-satımı düştü

access_time02 Ağustos 2023 10:50

Ticaret Bakanlığı yaptığı açıklamada "Araç alım satımında kanun dışı ilan sayılarında ciddi düşüş sağlandı" dedi.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)