Akaryakıtta dev birleşme

Akaryakıtta dev birleşme

access_time11 Nisan 2013 17:35
İpragaz'ın akaryakıt dağıtımındaki markası GO için pazarın otomasyon lideri Turpak'ı tercih etti
Sektörün tüm oyuncularını buluşturan 11. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı - Petroleum 2013, alanlarındaki iki devin işbirliğine de sahne oldu. Türkiye enerji sektörünün köklü kuruluşu İpragaz ile otomasyon pazarının lider şirketi Turpak, GO için işbirliği yaptı. Akaryakıt dağıtımının 'en genç', güçlü ve saygın markası GO'nun tüm otomasyon hizmetlerini kapsayan İpragaz ve Turpak arasındaki işbirliğine ilişkin imza töreni, Petroleum 2013'ün açılış gününde gerçekleştirildi. Fuarda 7. Hall'de yer alan ve büyük ilgi gören GO Akaryakıt İstasyonu'nda düzenlenen törende, İpragaz A.Ş. Otogaz Satış Müdürü Hakan Çelik ve Turpak Satış Müdürü Alper Önkol, alanlarındaki iki lider kurum arasındaki işbirliği için imza attılar.
GO, Türkiye'nin en saygın ve fark yaratan istasyonu olacak
İpragaz A.Ş. Otogaz Satış Müdürü Hakan Çelik, "GO, 'Türkiye'nin en saygın ve fark yaratan yakıt istasyonu olmak' üzere yola çıktı. Bu önemli yolculukta, yüksek hizmet kalitesi ve özgün yapısının yanı sıra mükemmeliyetçi bir yaklaşımla alanlarındaki en önemli partnerlerle işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda GO'nun otomasyon hizmetleri için de Turpak'ı tercih ettik" dedi.
GO'ya özel ve özgün otomasyon çözümleri
İmza töreninde konuşan Turpak Satış Müdürü Alper Önkol da, "Arkasında, Türkiye'nin 'Mavi Dev'i İpragaz ve dünya lideri SHV Energy bulunan GO, akaryakıt sektörünün en genci olmasına karşın güçlü ve saygın bir marka. Bizi tercih etmesiyle gurur duyduğumuz GO'ya, çıktığı bu önemli yolculukta, ihtiyaç duyduğu otomasyon çözümlerinde özel ve özgün hizmetlerimizle destek vereceğiz" açıklamasında bulundu.
GO - Turpak işbirliği, tüm sektöre katkı sağlayacak
İpragaz ve Turpak arasında gerçekleştirilen işbirliği; pompa, tank, araç ve LPG otomasyonu, taşıt ve müşteri tanıma sistemleri ile yazar kasa çözümlerini kapsarken, GO tüm otomasyon ihtiyaçlarını tek noktadan karşılama avantajına sahip olacak. Turpak'ın özel ve özgün çözümler sunacağı bu işbirliği, kurumsal kazanımların yanı sıra tüm sektörde olumlu etki yaratacak, pazarın gelişiminde büyük rol oynayacağı bir nitelik de taşıyacak.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

access_time30 Nisan 2023 15:45

Türk otomotiv sektörü firmaları Brezilya'daki "Automec Feira" fuarına katıldı.

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

access_time17 Ekim 2021 21:19

ABD'nin Florida eyaletinin Miami kentindeki Miami Beach Convention Center'da düzenlenen Miami Uluslararası Otomobil Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

access_time13 Eylül 2021 13:18

Autoshow 2021 Mobility Fuarı, 14-26 Eylül tarihlerinde dijital ortamda ziyarete açılıyor.

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

access_time26 Ağustos 2021 03:41

Katar Turizm ile Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı (GIMS) arasında ortaklık anlaşması imzalandı

YORUM YAP

YORUMLAR (0)