Alman devi Volkswagen logosunu yeniledi

Alman devi Volkswagen logosunu yeniledi

access_time10 Eylül 2019 15:05
Geçtiğimiz saatlerde elektrikli hatchback ID.3‘ü tanıtan Alman otomobil devi Volkswagen, Frankfurt Otomobil Fuarı öncesinde yeni logosunu veya diğer adıyla amblemini tanıttı.

Volkswagen logosunun daha minimalist hale getirildiğini söylememiz yanlış olmayacaktır. 2000 yılından bu yana kullanılan ve mavi arkaplana sahip olan 3 boyutlu logo, artık ilgi duyan duymayan herkesin akılına kazınmış durumdaydı.

Volkswagen logosu yenilendi

Yeni logoda mavi renklere ve 3 boyutlu tasarıma veda ediliyor. Şirketin simgesi 2 boyutlu olarak gözler önüne serilirken, çok daha minimalist bir tasarımın elde edildiği yeni logonun arka planında koyu renk tercih ediliyor.

Yeni logoyu ilk olarak şirketin elektrikli hatchback modeli ID.3’de göreceğiz. Passat, Jetta, Arteon ve Tiguan gibi araçlarda bu logonun nasıl görüneceği oldukça merak edilirken, doğrudan değişime gidilip gidilmeyeceği bilinmiyor.

Zira, bu araçların makyajlanmış kasalarının tanıtılmasının üzerinden fazla zaman geçmedi. Bu nedenle logonun yerleştirilmesi için bir sonraki kasaya geçişin beklenip beklenmeyeceği merak ediliyor.

VW yönetim kurulu üyesi Jürgen Stackmann, logonun yeni döneme geçişi sembolize ettiğini belirtiyor. Emisyon değerlerini düşürmeye odaklandığını belirten Alman otomobil devi yoluna yeni logosu ile devam edecek.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

İstanbul'da elektrikli metrobüs heyecanı

İstanbul'da elektrikli metrobüs heyecanı

access_time27 Mart 2024 16:44

1 Nisan tarihinde Beylikdüzü-Kadıköy arasındaki 52 kilometrelik hatta çalışacak elektrikli metrobüslerin test sürüşleri yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin belirttiğine...

 Porsche, eylül ayının sonunda halka arz edilebilir

Porsche, eylül ayının sonunda halka arz edilebilir

access_time12 Eylül 2022 08:29

Porsche AG, yatırımcıların ilk halka arza büyük ilgi göstermesi nedeniyle, planlı bir borsa listelenmesi için en kısa sürede hazır olmak istediğini bildirdi. Porsche halka arz...

NFT dünyasında otomobil çılgınlığı

NFT dünyasında otomobil çılgınlığı

access_time14 Ağustos 2022 09:07

NFT dünyasının yeni çılgınları, dijital otomobillere milyonlarca dolar veriyor.

S&P ve Elon Musk'ın sürdürülebilirlik kavgası

S&P ve Elon Musk'ın sürdürülebilirlik kavgası

access_time21 Mayıs 2022 17:34

SP’nin Tesla’yı sorumluluk sahibi şirketler listesinden çıkarması Musk’ı delirtti. “Musk, Exxon’un ilk 10’da olduğu listeye Tesla giremedi” diyerek SP endeksini “aldatmaca”...

YORUM YAP

YORUMLAR (1)

  • emin bal11 Eylül 2019 10:23bakalım yeni logo benimsenicek mi

    (%42,86) (%57,14)