Avek aracını servise getirene Cabrio veriyor

Avek aracını servise getirene Cabrio veriyor

access_time11 Nisan 2015 16:07
Avek, servise gelen Audi sahiplerine Cabrio veriyor
Doğuş Otomotiv Audi Yetkili Satıcısı ve Servisi Avek, araçlarını servise bırakan Audi sahiplerine yönelik ücretsiz yedek araç hizmetini 20 araç ile genişletti. Genişleyen yedek araç filosu ile Audi sahipleri, araçları Avek’te serviste kaldığı süre boyunca, içinde A3 Cabriolet, A4 ve A6 gibi Audi modellerini de deneme imkanı buluyor.

İstanbul Tekstilkent’de, 2006 yılından bu yana Doğuş Otomotiv Audi Yetkili Satıcı ve Servis hizmeti veren Avek Otomotiv, hizmet kalitesi standartlarını yükseltmeye ve müşterilerini hayran bırakacak yeniliklerine devam ediyor. Avek, Audi Yetkili Servisleri’nde sunulan yedek araç hizmeti için 20 araçtan oluşan bir filo oluşturdu. Bu filoda, Audi ürün gamının en karakteristik cabriosu olan Audi A3 Cabriolet modeli ağırlık taşıyor. Özellikle yaz döneminde Audi’sini servise getiren Audi tutkunları, kendi otomobilleri servisteyken Audi A3 Cabriolet’ yi deneyimleyecek ve keyifli zaman geçirebilecekler.

Böylece önceden randevu alarak araçlarını Avek Otomotiv Audi Yetkili Servisi’ne getiren Audi sahipleri, araçları serviste kaldığı süre boyunca oluşan yedek araç hizmetinden daha hızlı ve kolay yararlanabilecek. Ücretsiz olarak verilen bu hizmet ile, Audi sahipleri, A3 Cabrio başta olmak üzere, farklı Audi modellerini de deneyimleme ve test etme imkanı bulacak.

Ücretsiz kuaför ve sinema salonu
Avek Otomotiv’de Audi sahiplerine sunulan ayrıcalıklar arasında, servise gelecek araçlar için ücretsiz yerinden alım yerine teslim, Audi Express Service, havaalanı servisi hizmetleri de bulunuyor. Ayrıca araçları Audi’nin orijinal yedek parça ve uzman işçiliğiyle emin ellerde servis hizmeti alırken, araç sahipleri sinema salonu, Wi-Fi, bilardo, çocuk oyun salonu, bay veya bayan kuaför gibi imkanlardan da ücretsiz yararlanabiliyor.

Audi Terminal Konsepti’yle yenilenen 1600 metrekarelik Showroom’unu geçen yıl hizmete açan Avek’ te Audi’nin en yeni modelleri ve otomotiv tarihinin efsaneleri arasına giren R ve RS modellerinin de bulunduğu 20 Audi aynı anda sergilenebiliyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

access_time24 Temmuz 2021 13:52

Türkiye otomotiv pazarı pandemi koşullarına rağmen canlılığı sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında satışlarını yüzde 55 artıran markalar, tatil sezonun gelmesi ile birlikte kampanyalara...

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

access_time26 Haziran 2021 16:40

Yaz aylarının gelmesi ile tatil hazırlıkları başladı

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

access_time15 Mayıs 2021 14:46

Birçok otomobil markası, büyük çoğunluğu tam kapanma ile geçen Mayıs ayında tüketicileri unutmadı

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

access_time07 Mayıs 2021 14:44

Salgın dönemindeki faaliyetleriyle hayati önem taşıyan sağlık çalışanları ve çiftçilere de dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediyesi sunuluyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)