AVEK Magazine 2'nci yılını kutluyor

AVEK Magazine 2'nci yılını kutluyor

access_time06 Temmuz 2017 14:28
Avek Otomotiv'in otomobil tutkusunu yaşamla birleştiren dergisi Avek Magazine, 12. sayısını yayınladı

Avek Otomotiv'in müşterileriyle olan iletişimini artırmak amacıyla iki yıl önce hayata geçirdiği Avek Magazine, otomotiv dünyasında ilgi görmeye devam ediyor.
Her sayısı 10 bin adet basılarak, Avek Otomotiv’ in Tekstilkent, Ümraniye ve Çanakkale’ deki şubelerine servise gelen ve yeni araç alan müşterilerine sunulan Avek Magazine'in yaklaşık iki bin adedi kurye ile gold müşterileri ve sektörün önde gelen isimlerine gönderilmektedir.
Avek Magazine, otomotiv sektöründeki haberlerin yanı sıra güncel, teknoloji,seyahat gibi life style konulara da yer vererek sadece otomotiv dergisi olmadığını kanıtladı. Bünyesinde bulundurduğu markaları kullanan ve seven ünlülerle de hem otomobil hemde hayata dair röportajlar yaptı. Bu ünlülerden bazıları ; İpek Tuzcuoğlu, Vatan Şaşmaz, Şinasi Yurtsever, Suat Suna, Berksan, Ümit Erdim, Buket Dereoğlu, gibi iş ve sanat dünyasının öncü, başarılı birçok isimlerini konuk etti.

Yeni gelecek olan modellerden önce Avek müşterileri haberdar oluyor

Volkswagen Binek, Volkswagen Ticari, Audi, SEAT, Skoda markalarının, Türkiye pazarında satışa sunulan en son modelleri Avek Magazine'in sayfalarını süsledi. Avek Magazine'in okurları bu markaların yeni modellerini ve model yeniliklerini yakından takip etme fırsatına sahip oldu. Derginin şu ana kadar yayınlanan sayılarında 50 adedin üzerinde yeni modele yer verildi.

Avek Magazine'in gezi sayfalarında ülkemizin farklı noktaları ve dünyanın farklı şehirleri hakkında gezi notları paylaşılarak; geziseverlere alternatif gezi rotaları sunuldu. Lezzet tutkunları için İstanbul'da yer alan farklı lezzet noktaları da Avek Magazine'in sayfalarında yer aldı. Ayrıca kültür & sanat, moda, teknoloji alanındaki ve otomotiv sektöründeki son gelişmeleri okuyucularına aktardı.
Derginin şu ana kadar yayınlanan tüm sayılarını www.avekmagazine.com üzerinden inceleyebilme imkanı da bulunuyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

İkinci el otomobil pazarında satışlar yüzde 35 arttı

İkinci el otomobil pazarında satışlar yüzde 35 arttı

access_time17 Mart 2024 12:27

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış sayısı, şubatta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 35 artışla 170 bin 457 oldu.

Ocakta en çok satılan ikinci el oto markaları

Ocakta en çok satılan ikinci el oto markaları

access_time15 Şubat 2024 12:08

Türkiye ikinci el çevrim içi araç pazarında geçen ay Fiat en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Egea, hafif ticaride ise Doblo tercih olarak öne...

Kilometrelerini düşürdükleri araçları sattılar! 17 tutuklama

Kilometrelerini düşürdükleri araçları sattılar! 17 tutuklama

access_time10 Şubat 2024 15:13

İstanbul'da, kilometrelerini düşürdükleri araçları satan 17 şüpheli tutuklandı

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Kanun dışı araç alım-satımı düştü

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Kanun dışı araç alım-satımı düştü

access_time02 Ağustos 2023 10:50

Ticaret Bakanlığı yaptığı açıklamada "Araç alım satımında kanun dışı ilan sayılarında ciddi düşüş sağlandı" dedi.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)