Çanakkale bisiklet turu Avek Otomotiv sponsorluğu ile gerçekleşiyor

Çanakkale bisiklet turu Avek Otomotiv sponsorluğu ile gerçekleşiyor

access_time23 Mart 2017 15:57
Avek Otomotiv sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor

İstanbul Tekstilkent'ten sonra geçen yıl da Çanakkale'de VW, Seat, Skoda, Audi yetkili satıcı ve servis hizmetlerinin yanı sıra DOD bayiliği de yapan Avek Otomotiv, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor.

25-26 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşecek iki etaptan oluşan Çanakkale Bisiklet Turu, 23 Mart 2017 saat 11.00 de Troy Park AVM’de açılacak akreditasyon fuarı ile başlayacak olup, aynı gün 16.30 da resmi açılış töreni gerçekleştirilecek.

Sponsorların ve destekçi kurum ve kuruluşlarının etkinlik ve tanıtım stantlarının da yer alacağı fuarımızda, katılımcılar 10.00-20.00 saatleri arasında akreditasyon işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Troia etabı önümüzdeki yıl Kültür ve Turizm Bakanlığımız koordinasyonunda gerçekleştirilecek ‘2018 Troia Yılı etkinlikleri için de önemli bir farkındalık oluşturacaktır. Troia Ören yerinde verilecek molada profesyonel rehberler katılımcılara Truva Ören Yeri ile ilgili bilgiler aktaracaklardır. Mola yerlerinde çeşitli etkinlikler ve sponsor ikramları ile sürecek olan tur, akşam üzeri saatlerinde başlangıç noktası olan Troy Park AVM’de sonlanacak.

Çanakkale Bisiklet Turunun birinci günü olan 25 Mart 2017 Cumartesi günü aynı zamanda Çanakkale genelinde katılacak orta ve lise okullarının katılımı ile saat 10.30’da Okullarımızla Sürüyoruz etabı başlayacak.

Çanakkale Bisiklet Turunun ikinci günü olan 26 Mart 2017 Pazar günü ise Gestaş’ın 08.00 ve 09:00 seferleri ile Eceabat’a geçecek olan bisikletliler Eceabat iskele meydanında toplanacaklardır. Eceabat’tan saat 10.00’da başlayacak olan bisiklet sürüşü Kilitbahir’den geçerek Şehitler Abidesi’ne ulaşacak.

Avek Otomotiv yetkilileri Çanakkale’nin tarihi ve konumu dolayısıyla bilinirliğinin artması için bu tür etkinliklerin olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Çanakkale’de düzenlenen bu tür etkinliklerde her zaman yer alacağını belirtti.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Tesla binlerce aracını geri çağırıyor

Tesla binlerce aracını geri çağırıyor

access_time19 Nisan 2024 14:19

Tesla, ABD'de 3 bin 878 Cybertruck'ı, sıkışmış bir gaz pedalının aracın istem dışı hızlanmasına neden olarak çarpışma riskini artırabileceği endişesiyle servislere...

Tesla'dan Türkiye'ye özel milyonluk indirim

Tesla'dan Türkiye'ye özel milyonluk indirim

access_time19 Nisan 2024 12:43

Dünyada fiyatı düşerken Türkiye'de fiyatı artan Tesla'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Türkiye'deki en ucuz Tesla'nın fiyatı yaklaşık 1 milyon TL ucuzladı. Model Y'nin arkadan...

Toyota, 211 bin aracını geri çağırıyor

Toyota, 211 bin aracını geri çağırıyor

access_time18 Nisan 2024 16:56

Toyota, kapı kolu açma anahtarı arızası nedeniyle 211 bin Prius'u geri çağırdı. Şirket, yedek parçaların tedarik periyodu tamamlanana kadar Prius model üretimini durdurduğunu...

Togg'un yeni SUV modeli T8X için tarih belli oldu

Togg'un yeni SUV modeli T8X için tarih belli oldu

access_time18 Nisan 2024 13:51

TOGG'un CEO'su Karakaş, yerli elektrikli otomobile ilişkin, "B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz. Seneye bu vakitler T10F'nin satışları başladıktan bir müddet...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)