Bayram öncesi uzun yol araç bakımı nasıl yapılmalı

Bayram öncesi uzun yol araç bakımı nasıl yapılmalı

access_time27 Mayıs 2019 15:00
Hem trafik güvenliği hem de yolcu güvenliği için en iyi yöntem ise; otomobillerin komple mekanik bakımlarının yapılması.

Ramazan Bayramı tatiline az bir zaman kaldı. 9 günlük tatil için şehir dışını tercih edenlerin önceliği ise araçlarının bakımını yaptırmak. Peki, nereden başlamak gerekiyor? Yani tatil öncesi araç bakımı nasıl yapılır? İşte bu noktada AUTO KING Mekanik Bakım hizmetleri, aracınızı uzun yola hazırlıyor.

Tatile çıkmadan önce uzun yol bakımını ihmal etmeyin!

Lastik değişiminden, yağ değişimine, fren bakımından motor bakımına kadar bir araç için gerekli olan tüm süreçlerin uzun yola gitmeden önce uygulanması gerekliliğinin altını çizen AUTO KING yetkilileri, 5 yıldan eski olan araç lastiklerinin değişmesini öneriyor. Diğer yandan yedek lastiklerin de araçta bulundurulması ve basınçlarının kontrol edilmesinin önemine değinen AUTO KING Uzman Teknisyenleri, araçların rot-balans yani ön düzen ayarlarının yapılmasının yanı sıra amortisörleri, amortisör takozları ve diğer süspansiyon sistemlerinin uzun yol öncesi incelenmesinin önemine vurgu yapıyor. Fren balataları için de uyarıda bulunan AUTO KING Uzman Teknisyenleri, hidrolik sıvısının tam olması gerektiğine; eskimiş aşınmış yaralanmış ve çatlaklar oluşmuş ise vantilatör kayışı ve triger kayışının yenisi ile değiştirilmesi gerektiğini aktarıyor.

Mekanik Bakım Kampanyası 31 Mayıs’a kadar sürecek

Tüm bu süreçleri, profesyonel ekibi ve hizmet kalitesiyle tüketicilere sunan AUTO KING; bayramda uzun yol sürücüleri için çok özel bir kampanya uyguluyor.  31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak Mekanik Bakım Kampanyası ile uzun yola çıkacaklara aynı anda birçok hizmeti birlikte sunan AUTO KING; Hava Filtresi Değişimi, Polen Filtresi Değişimi, Yağ ve Yağ Filtresi Değişimi ile 26 nokta check-up hizmetlerini 489 TL + KDV’den gerçekleştiriyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)