Borusan Otomotiv ve TEB CETELEM'den 'Keyfi Kredi'

Borusan Otomotiv ve TEB CETELEM'den 'Keyfi Kredi'

access_time27 Haziran 2016 15:24
TEB CETELEM ve Borusan Otomotiv Premium işbirliği ile otomotiv finansmanında bir ilk: Keyfî Kredi
BMW, MINI, Jaguar ve Land Rover markalarına kiralama ve satın alma çözümleri sunan Borusan Otomotiv Premium; Türkiye’nin önde gelen, yenilikçi tüketici finansman şirketi TEB CETELEM’in geliştirdiği yepyeni bir ürünü müşterilerine sunuyor. TEB Cetelem’in Keyfî Kredi ürünü, bireysel müşterilere ödeme tutarlarını değiştirebilme esnekliği sağlıyor.
 
Türkiye’de bir ilk olacak kredi ürününü geliştirirken müşterilerin taleplerini dikkate aldıklarını aktaran Borusan Otomotiv Premium Genel Müdürü Kağan Dağtekin, “Keyfî Kredi ile müşterilerimiz taksit tutarlarını diledikleri zaman kolayca değiştirebilecekler. Bu sayede alım kararlarını daha rahat verebilirler. Zira kendilerine yıllar boyu sürecek bir kolaylık ve esneklik sağlamış oluyoruz. Keyfî Kredi ile amacımız, hem markalarımız hem yetkili satıcılarımız hem de müşterilerimiz için değer yaratmak” dedi.
 
TEB CETELEM Genel Müdürü Didier Engelhard ise “Ödeme planında böylesine esneklik sağlayan bir kredi ürünü Türkiye otomotiv sektöründe ilk kez sunuluyor. TEB CETELEM olarak güçlü teknolojik altyapımız sayesinde bu yenilikçi ürünü hızlı bir şekilde devreye almış olmaktan dolayı memnunuz. Borusan Otomotiv Yetkili Satıcılarındaki müşterilere Keyfî Kredi ile kolaylık ve ayrıcalık sağlamış olacağız” dedi.
 
Keyfî Kredi Hakkında

Yenilikçi bir otomotiv finansman ürünü olan Keyfî Kredi, otomobilini kredi ile finanse etmeyi tercih eden müşterilere bir seçenek olarak kredi kullanımı esnasında sunuluyor. Keyfî Kredi kullanan müşteriler kredi kullanımını takip eden 6’ncı aydan itibaren, diledikleri zaman aylık taksit tutarını değiştirme hakkına sahip. Her ay ödedikleri tutarı, orijinal taksit tutarının %50’sini aşmayacak şekilde yukarı ya da aşağı yönlü değiştirebiliyorlar.
 
Örneğin; aylık taksidi 1000TL olan bir müşteri. 6’ncı aydan itibaren dilediği ay ödemelerini asgari 500TL, azami 1500TL olarak yapabilir.
 
Eksik veya fazla ödeme yapıldığı durumda standart taksit tutarı son ay hariç değişmeyecek olup vade maksimum 48 aya kadar uzayabilir. Keyfî Kredi kapsamında ödeme değişiklik talepleri 0216 645 54 54 numaralı İletişim Hattı’nı arayarak bildirilebiliyor.
 
Müşterilerin Avantajları Neler?

Zaman içinde ödeme kapasitesi artan müşteriler ödeme tutarlarını yükseltip taksitlerini daha erken bitirmeyi düşünebilirler. Bu sayede hem faiz masraflarını azaltacaklar hem de otomobilleri üzerindeki kredi rehin şerhini erkenden kaldırmış olacaklar. Aylık ödemelerini bir sebeple düşürmek isteyenler, herhangi bir ceza ödemeksizin bunu gerçekleştirebilir.
 
Kimler, Nasıl Yararlanabilir?

Borusan Otomotiv yetkili satıcılarından BMW, MINI, Jaguar veya Land Rover marka otomobilleri ve BMW Motosiklet almayı tercih eden bireysel müşteriler yararlanabilir. Yeni ya da kullanılmış otomobil veya motosiklet almayı düşünen müşterilerin, showroom’lardaki Borusan Otomotiv Premium yetkililerine başvurmaları yeterli olacak. 
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

access_time24 Temmuz 2021 13:52

Türkiye otomotiv pazarı pandemi koşullarına rağmen canlılığı sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında satışlarını yüzde 55 artıran markalar, tatil sezonun gelmesi ile birlikte kampanyalara...

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

access_time26 Haziran 2021 16:40

Yaz aylarının gelmesi ile tatil hazırlıkları başladı

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

access_time15 Mayıs 2021 14:46

Birçok otomobil markası, büyük çoğunluğu tam kapanma ile geçen Mayıs ayında tüketicileri unutmadı

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

access_time07 Mayıs 2021 14:44

Salgın dönemindeki faaliyetleriyle hayati önem taşıyan sağlık çalışanları ve çiftçilere de dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediyesi sunuluyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)