Borusan Otomotiv’de üst düzey atama

Borusan Otomotiv’de üst düzey atama

access_time19 Temmuz 2018 12:57
Borusan Otomotiv Grubu dijital dönüşüme öncülük etme vizyonu doğrultusunda organizasyon yapısını geliştirmeye devam ediyor.

Dijital dönüşümü odağına alan şirket, bu alana özel yeni oluşturduğu ve şirketin İcra Kurulu seviyesinde tanımladığı birim olanDijital Dönüşüm’den Sorumlu İcra Kurulu Üyeliği (CDO) görevine Aslı de Munnink’igetirdi. Aslı De Munnink yeni göreviyle Borusan Otomotiv Grubu çatısı altında İcra Kurulu’nda görev yapan ikinci kadın yönetici olma özelliğini de taşıyor.

Dijitalleşmenin iş hayatını geri dönülmez bir şekilde değiştirdiğini ve müşteri beklentilerinin bu çerçevede tüm sistemleri dönüşmek zorunda bıraktığını belirten Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, Borusan Otomotiv’in bu alanda da öncülüğü üstlenmesinin taşıdığı sektörel sorumluluğun bir gereği olduğunu söyledi. Öncelikle organizasyon ve süreçleri bu dönüşüme hazırladıklarını belirten Tiftik, “2017 yılında Bilgi Teknolojileri ve CRM organizasyonumuzu, dijital dönüşüme cevap verebilecek bir yapıya dönüştürdük; yeni roller yarattık ve süreçlerimizde temel değişiklikler gerçekleştirdik. Dijital Dönüşüm’den Sorumlu İcra Kurulu Üyeliği (CDO) rolü de bu yeniden yapılandırmanın en önemli parçalarından biriydi. Bu stratejik göreve atanan Sayın de Munnink şirketimizin dijital bakış açısını geliştirmek, bu doğrultuda kurum DNA’sına dijitali entegre etmekten sorumlu olacak.” dedi.

Atama sonrası Borusan Otomotiv İcra Kurulu şöyle şekillendi;

Hakan Tiftik, Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı
Aslı de Munnink, CDO Dijital Dönüşümden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi
Simay Alsan, Borusan Oto Genel Müdürü
Uğur Sakarya, BMW/MINI/BMW Motorrad Genel Müdürü
Cem Uluğtekin, Jaguar Land Rover Genel Müdürü
Kerim Kazgan, CFO
Kağan Dağtekin, Borusan Otomotiv Premium Kiralama Genel Müdürü

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Dünyada elektrikli araç satışları güçlü artış gösterecek

Dünyada elektrikli araç satışları güçlü artış gösterecek

access_time23 Nisan 2024 12:33

Dünyada bu yıl elektrikli araç satışlarının 17 milyona ulaşarak güçlü bir büyüme göstermesi bekleniyor.

Araç sahipleri dikkat! Motorine indirim yolda

Araç sahipleri dikkat! Motorine indirim yolda

access_time23 Nisan 2024 12:02

Perşembeden itibaren motorine 1,40 TL indirim bekleniyor. Peki benzinde indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de geçerli olan...

Tesla’nın kâr marjında düşüş bekleniyor

Tesla’nın kâr marjında düşüş bekleniyor

access_time23 Nisan 2024 03:38

Tesla'nın, araç satışlardaki yavaşlamanın da etkisiyle son yılların en düşük kar marjı raporunu açıklaması muhtemel görünüyor.

Türkiye'de otomotivde ilk kadın CEO!

Türkiye'de otomotivde ilk kadın CEO!

access_time22 Nisan 2024 17:43

Otomotiv sektöründe heyecan yaratan bir gelişmeyle, TEMSA'nın yeni CEO'su olarak Evren Güzel atanıyor. Güzel, otomotiv ana sanayinde Türkiye'nin ilk kadın CEO'su olacak, bu da...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)