BP’den 150 TL’lik hediye otogaz kazanma fırsatı

BP’den 150 TL’lik hediye otogaz kazanma fırsatı

access_time29 Ağustos 2014 11:38
BRC’de otogaz dönüşümü yaptıranlar BP’den 150 TL’lik hediye otogaz kazanıyor
BP ile BRC arasında başlatılan uzun vadeli işbirliği çerçevesinde yeni bir kampanyaya imza atıldı. 25 Ağustos - 15 Ekim 2014 tarihleri arasında kampanyaya katılan BRC bayilerinde araçlarına otogaz dönüşümü yaptıran müşteriler BP istasyonlarında geçerli 150TL’lik hediye otogaz kazanacaklar. Kazanılan hediye, müşterilerin sahip oldukları veya BRC bayilerinden alabilecekleri yeni BRC logolu BP Club kartlarına puan olarak yüklenecek.

BP ve BRC işbirliğindeki kampanya kapsamında kazanılan puanlar, tüm BP Club üyesi BP istasyonlarında yakıt alımlarında 150 TL olarak kullanılabilecek. Kampanya çerçevesinde yüklenen puanlar 1 yıl süresince geçerli olacak.
Detaylı bilgi için: www.bp.com.tr ve www.2a.com.tr

BP Türkiye Hakkında

100 yılı aşkın süredir akaryakıt dağıtım, pazarlama, rafinaj alanındaki girişimleri ile Türk ekonomisine önemli katkılarda bulunan BP Türkiye, ülkemizde 630’ün üzerinde akaryakıt ve 400’e yakın otogaz istasyonuyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Ana hedefleri, ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştirmek, ürün çeşitliliğini sağlamak ve bunların neticesinde en üst düzeyde müşteri memnuniyeti yaratmak olan BP Türkiye, bu hedefleri, "insana ve çevreye zarar vermeden” gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

BP, tüketicilere sunduğu ürün ve hizmetlerin kalitesini artırmak amacıyla yatırımlarına devam etmektedir. BP için bir hayat tarzı olan SEÇ (Sağlık-Emniyet-Çevre) prensipleri kapsamında, istasyonlardaki altyapı koşullarını iyileştirmek, yol güvenliğini artırıcı programları uygulamaya devam ederek çalışanlarına, bayilerine ve müşterilerine emniyetli ve güvenli ortamlar yaratmak, BP Türkiye'nin önceliğidir.
BP Türkiye, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile Türkiye Milli Paralimpik Komitesi sponsorudur.

BRC hakkında

BRC; otomotiv firmalarına LPG ve CNG dönüşümü için gerekli orijinal ekipmanları üreten, sektöründe 40 yıla yaklaşan tecrübesiyle farklılaşan, İtalyan asıllı bir dünya markasıdır.

BRC, LPG sektöründe güvenin ve saygınlığın 20 yıllık adresi olan 2A Mühendislik A.Ş. distribütörlüğünde Türkiye’de temsil edilmektedir. BRC, alternatif yakıt sistemleri üzerine geliştirdiği ileri teknoloji ve çevre dostu ürünleriyle müşterilerine minimum yakıt tüketimiyle maksimum performans sunmaktadır.

Dünya devi otomobil markalarının da çözüm ortağı olan BRC, Türkiye genelinde 250’yi aşkın servis ağı ile otogaz dönüşüm sistemlerinde ilk tercih edilen marka olma özelliğini korumaktadır.

Rakiplerinden farkını “LPG’li değil, BRC’li” sloganıyla ortaya koyan BRC, Türkiye’de yüzbinlerce kişinin tercihi olmaya devam ediyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)