Bu Audi çok konuşulacak

Bu Audi çok konuşulacak

access_time16 Mart 2014 10:48
2014 Audi TT Quattro Sport Concept Cenevre’de tanıtıldı
2014 Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni nesil TT ve daha sportif versiyonu TTS’i tanıtan Audi’nin bir de sürprizi oldu. Alman marka TT ailesine gelecekte katılması muhtemel RS versiyonu da bir konsept olarak tanıttı.

Geniş hava girişleri ve bir splitter ile donatılan ön tamponunda açık renkli ve petek desenli ızgaralar dikkat çekerken 20 inç çaplı jantların tek bijonlu oldukları görülebiliyor. Süspansiyon sistemi alçaltılan otomobilde genişletilmiş çamurluklar, büyük bir spoiler, difüzör, hava çıkışlarına sahip arka tampon ve çift egzoz çıkışı dikkat çekiyor.

İç mekana geçildiğinde kardeşlerinden daha sade olduğu söylenebilecek konseptin kapı içlerinden kol dayanakları ve hoparlörler çıkartılmış. Yarış koltukları ve dört noktadan bağlantılı emniyet kemerlerine sahip olan aracın direksiyon simidi üzerine motor çalıştırma düğmesi ve diğer bazı kumandalar eklenmiş.

Kaputun altında 2 litre hacimli üniteyi koruyan Audi turbo beslemeyle donattığı üniteden 420 beygir güç, 450 Nm tork alabilmiş. 1.344 kg ağırlık, dört tekerlekten çekiş sistemi ve çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla 0′dan 100 km/s sürate hızlanma 3.7 saniyede gerçekleşiyor. 
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

access_time31 Temmuz 2022 11:11

Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24"ü tanıttı.

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

access_time19 Haziran 2022 17:35

Skoda ralli aracının yeni neslini tanıttı. Dördüncü nesil FABIA üzerine yorumlanan araç, RS mahlasıyla FABIA RS Rally2 adını aldı.

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

access_time22 Eylül 2021 08:20

Honda Motor'un Japonya içinde çevrim araç satışı yapacağı, bu satış şeklinin Japonya'da bir ilk olacağı bildirildi.

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

access_time07 Mayıs 2021 10:31

Çinli elektrikli otomobil üreticisi Nio, Avrupa piyasasına giriyor. Çinli elektrikli  araç üreticisi Nio, 2022 yılından itibaren Almanya'da da boy  göstererek Mercedes Benz, BMW...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)