Captur'a güzellik operasyonu

Captur'a güzellik operasyonu

access_time29 Mayıs 2017 16:43
Renault'nun küçük SUV sınıfındaki güçlü oyuncusu Captur yenilenen yüzüyle bayilerdeki yerini aldı

Avrupa ve ülkemiz pazarında satış adetlerini her geçen yıl daha da yükselten küçük SUV’lar aynı zamanda tüketici taleplerini de belirliyor. Yerden yüksek yapıları, zengin donanımları ve tutumlu motorlarıyla şehir SUV’larını artık yollarımızda daha çok görüyoruz.

Gazete Habertürk'ün haberine göre, Avrupa’nın en çok satan şehirli crossover modeli Renault Captur, kullanıcı dostu özelliklerinden ödün vermeksizin daha çarpıcı bir stil ve yeni teknolojilerle yeniden yaratıldı. Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, "B segmenti Türkiye’de binek otomobil pazarından yüzde 30 pay alıyor. B SUV, segmentten yüzde 9 pay alıyor. B SUV tek başınaysa binek otomobil pazarında yüzde 3 paya sahip. Captur segmentinin başarılı modelleri arasında yer alıyor. 2016 yılını 3 bin 783 satış adedi ile kendi segmentinde 2. sırada tamamladı. Yenilenen tasarımı ve özellikleri ile Captur, Türkiye pazarında başarısını sürdürmeyi planlıyor. Kadjar, Koleos ve Captur ile 2017 yılında Renault, SUV serisini tamamlamış oluyor" açıklaması yaptı.

İKİ DİZEL İKİ BENZİNLİ MOTOR

Yenilenen Captur, Kadjar’ın stiline bir adım daha yaklaştı. Radyatör ızgarası değiştirilerek dikkat çekici bir krom şeridin eklenmesiyle Renault markasının diğer crossover modelleriyle daha uyumlu hale getirildi. Hem ön hem arka tamponda Captur’un maceracı ruhunu yansıtan yeni alt koruma plakalarına yer verildi. İç mekânda daha zarif olan kabinde yüksek kaliteli plastik, parlak krom ve zarif renkler tercih edilmiş. Vites kolu daha modern bir görünüme kavuşurken, butonlar ve kumandalar yüzeye entegre hale getirilmiş. Captur modelinin en temel özelliklerinden biri olan iki tonlu kişiselleştirme özelliği yenilenen versiyonda da yer alıyor.

30’u aşkın kombinasyon sayesinde kullanıcı, kişisel zevkini otomobilinin tasarımına da yansıtabiliyor. Ayrıca aydınlık bir iç mekân sağlayan sabit cam tavan da isteğe bağlı olarak seçilebiliyor. Captur, Renault’nun yeni marka kimliğinin imzası olan far tasarımına sahip. FullLED ‘PureVision’ teknolojisi, tasarıma katkısının yanı sıra güvenliği de artırıyor. Fransız üretici Renault’nun küçük SUV sınıfındaki güçlü oyuncusu Captur, geçirdiği kapsamlı makyaj sonrasında yenilendi.

Yeni yüzüyle büyük ağabeyi Kadjar’a bir adım daha yaklaşan Captur, 81 bin 450 TL’den başlayan fiyatlarla bayilerdeki yerini aldı.

ADAS İLE YOLCULUK DAHA KOLAY

Yenilenen Captur’da geri görüş kamerası Icon ve Outdoor versiyonlarında standart olarak sunuluyor. Bu sayede manevralar kolaylaşıyor ve daha güvenli hale geliyor.

Markanın ADAS olarak adlandırdığı aktif sürüş yardımcıları, Cruise Control, hız sınırlayıcı, aktif acil fren destek sistemi (AEBS), ESP, hillholder, LED sis farları, full LED ön farlar, C şeklinde LED gündüz farları, yağmur sensörü ve otomatik farlar yenilenen Captur’da öne çıkan diğer sürüşe yardımcı güvenlik sistemleri arasında yer alıyor.

OTOMATİK DE GELİYOR

Captur Türkiye’de, Touch, Icon ve Outdoor olmak üzere 3 ekipman seviyesi ve 2 dizel (dCi 90 beygir EDC ve manuel), 2 benzinli motor seçeneği (TCe 120 beygir otomatik ve manuel) ile pazara sunuluyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomotiv sektörü yatırımlara ara verdi

Otomotiv sektörü yatırımlara ara verdi

access_time20 Nisan 2024 15:06

Otomotiv sektörü 2024’ün ilk çeyreğinde, 2023’ün aynı dönemine göre yurt içi satışlarda dolar bazında ortalama yüzde 1,27’lik artış yaşadı. Üretici üyelerin yüzde 73,3’ü...

Tesla'dan 2000 dolarlık indirim

Tesla'dan 2000 dolarlık indirim

access_time20 Nisan 2024 14:35

Tesla, Model Y, X ve S'in ABD fiyatlarını 2 bin dolar indirdi.

Tesla binlerce aracını geri çağırıyor

Tesla binlerce aracını geri çağırıyor

access_time19 Nisan 2024 14:19

Tesla, ABD'de 3 bin 878 Cybertruck'ı, sıkışmış bir gaz pedalının aracın istem dışı hızlanmasına neden olarak çarpışma riskini artırabileceği endişesiyle servislere...

Tesla'dan Türkiye'ye özel milyonluk indirim

Tesla'dan Türkiye'ye özel milyonluk indirim

access_time19 Nisan 2024 12:43

Dünyada fiyatı düşerken Türkiye'de fiyatı artan Tesla'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Türkiye'deki en ucuz Tesla'nın fiyatı yaklaşık 1 milyon TL ucuzladı. Model Y'nin arkadan...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)