Carglass'ta randevu rezaleti

Carglass'ta randevu rezaleti

access_time04 Mart 2015 06:41
Türkiye'de randevu sistemi işleyişinden haberi olmayan Carglass Oto Cam'da fiyasko yaşandı
Carglass Oto Cam Ümraniye şubesinde cam takma rezaleti ortaya yaşandı. Kırılan cam için Cumartesi günü şirketin call-center'i arandığında pazartesi gününe randevu alındı. Ancak randevu ilkesinden haberi olmayan Camglass Oto Cam Ümraniye'de işlem yapamadı. Çünkü alınan randevudan habebiri bile yoktu. Daha sonra şirketin merkezi tekrar arandığında 'Sizi ikitelli'ye ya da Maslak'a yönledirelim' şeklindeki öneri ise işin ciddiyetsizliğini bir kez daha ortaya koydu. 

Türkiye'de otomobil sahibi olmak zor, otomobili korumak daha da zor. Bir şekilde kırılan camın yenisinin takılması için oto camcı Carglass'tan randevu Cumartesi günü alındı ve Pazartesi günü işlem yapılacağı telefonda belirtildi.

Pazartesi günü camın takılması için Carglass Oto Cam Ümraniye Şubesi'ne gidildiğinde ise aracın kendilerinde akşama kadar kalacağını ve akşam teslim edileceğini yetkili çalışan belirtti. Herhangi bir oto camcısı yaklaşık 30 ile 60 dakikada camı takarken Carglass Oto Cam Ümraniye Şubesi'nin sabahtan akşama kadar randevulu olmasına rağmen camı takamaması tüketicileri hayret içinde bırakıyor.
Gelişen Türkiye'de ilerleyen teknolojiye rağmen, randevu da alınarak gidilen cam servisinin böylesine amatörce davranışları tüketicileri böyle işletmelerden soğutuyor.
Böyle iş ciddiyetinden yoksun bir şirkete, kasko yaptıralan sigorta şirketinin acentesi tarafından yönledirilmek ise başka bir tartışma konusu...
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Dünyada elektrikli araç satışları güçlü artış gösterecek

Dünyada elektrikli araç satışları güçlü artış gösterecek

access_time23 Nisan 2024 12:33

Dünyada bu yıl elektrikli araç satışlarının 17 milyona ulaşarak güçlü bir büyüme göstermesi bekleniyor.

Araç sahipleri dikkat! Motorine indirim yolda

Araç sahipleri dikkat! Motorine indirim yolda

access_time23 Nisan 2024 12:02

Perşembeden itibaren motorine 1,40 TL indirim bekleniyor. Peki benzinde indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de geçerli olan...

Tesla’nın kâr marjında düşüş bekleniyor

Tesla’nın kâr marjında düşüş bekleniyor

access_time23 Nisan 2024 03:38

Tesla'nın, araç satışlardaki yavaşlamanın da etkisiyle son yılların en düşük kar marjı raporunu açıklaması muhtemel görünüyor.

Türkiye'de otomotivde ilk kadın CEO!

Türkiye'de otomotivde ilk kadın CEO!

access_time22 Nisan 2024 17:43

Otomotiv sektöründe heyecan yaratan bir gelişmeyle, TEMSA'nın yeni CEO'su olarak Evren Güzel atanıyor. Güzel, otomotiv ana sanayinde Türkiye'nin ilk kadın CEO'su olacak, bu da...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)