'Çiçek Abbas' filmi gerçek oldu

'Çiçek Abbas' filmi gerçek oldu

access_time11 Temmuz 2014 09:44
İlyas Salman ve Şener Şener'in oynadığı 'Çiçek Abbas' filmindeki gibi bir otomobil 4 lastiği sökülüp, araç taşlar üzerine bırakıldı
Olay, Otomobil tamiri yapan bir dükkanın önünde meydana geldi. Otomobil tamirhanesinde çalışanlar, Sabah işyerine geldiklerinde elektrik arızası tamiri için bırakılan ve dükkanın önünde park halinde olan Hasan Biberci'ye ait otomobilin 4 lastiğinin çalınmış, aracında taşlar üzerinde bırakıldığını fark etti. Bunun üzerine polise haber verildi. Sevk edilen polis, gece saatlerinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından lastikleri çalınan otomobilin üzerinde detaylı inceleme yaptı. Bir polis memuru görgü tanıklarının ifadesini cep telefonunun kamerasıyla kayıt etti.

Otomobilin 4 lastiğinin çalınıp, taş üzerine bırakılması ise akıllara 1982 yılında çekilen İlyas Salman ve Şener Şener'in başrolünü paylaştığı filmi getirdi. Filmde 'Çiçek Abbas' karakterini canlandıran İlyas Salman, hurda bir minibüsü tefeciden borçlanarak alırken çalışarak borcunu ödemeye başlıyor. Bu sırada Şener Şen'in canlandırdığı patronu Şakir'in ayrıldığı nişanlısı ile birbirlerine aşık oluyor. Şakir bunu hazmedemeyince Abbas'ın minibüsünün lastik ve motorunu çalıyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)