Citroen'den bahar kampanyası!

Citroen'den bahar kampanyası!

access_time17 Mart 2015 13:08
Citroen, müşterilerine yüzde 0 faiz avantajıyla baharı karşılama fırsatı sunuyor
Citroën, Mart ayında sıfır faiz ve cazip koşullar ile otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor. Citroën’nin tüm binek ve ticari modelleri için geçerli olan kampanya kapsamında  otomobil severlere 20 bin TL’lik kredi kullanımında 20 ay %0 faiz seçeneği veya diğer tutar ve vadelerle %0,89 faizli kredi avantajı sunuluyor. Mart ayı süresince devam edecek kampanya fırsatı ile Citroën’nin en çok tercih edilen “C4 Cactus” ve “C4 Picasso” modellerinin tüm versiyonlarına avantajlı fiyatlarla sahip olunabilecek. Kendine özel stili, geniş bagaj ve iç hacmi, düşük yakıt tüketimleriyle öne çıkan motor seçenekleri ile fark yaratan Citroën binek ve ticari araçları cazip faiz avantajlarıyla otomobil severlere sunuluyor.

Citroën’nin en çok tercih edilen modellerinde Mart ayına özel ödeme seçenekleri

Yeni tip crossover modeli olarak tanımlanan C4 CACTUS, Mart ayına özel ödeme fırsatları ile Citroën bayilerinde. Gövdede uygulanan güçlü grafik vurgularla crossover dünyasına yakışan bir tasarıma sahip olan C4 Cactus, Airbumps®, özel jant kapakları ve tavan barları ile dikkat çekici bir model. Kullanışlı ve akıllı teknolojilerle donatılan C4 CACTUS’te bütün fonksiyonların bir arada toplanarak kolayca kullanılmasını sağlayan tamamen dijital dokunmatik bir ara yüze sahip. Ayrıca araçta sürücünün hayatını kolaylaştıracak sürüş asistanları da bulunuyor. Park asistanı, yokuş kalkış asistanı, yenilikçi “Magic Wash” fonksiyonu, Citroën Bağlantı Kutusu servisi, Citroën Multicity Connect bağlantı servisleri ve panaromik cam tavan ve ısı koruma fonksiyonu fark yaratan özellikler arasında bulunuyor. Km’de yalnızca 82 g CO2 salımının yanı sıra 3.1 litrelik yakıt tüketimine sahip BlueHDi 100 S&S ve 100 g CO2 salımına sahip PureTech 82 S&S motor seçenekleri bulunuyor. 5 kişilik Citroën C4 Picasso ve 7 kişilik Citroën Grand C4 Picasso modelleri de Mart ayı boyunca avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. 7 inçlik dokunmatik ekran ve kişiselleştirilebilir 12 inçlik HD panoramik gösterge ekranı ile teknolojiyi zirveye taşıyan C4 Picasso etkileyici tasarımı ve yüksek donanım özellikleri ile fark yaratıyor.

C4 Picasso'nun özellikle 5 kişilik versiyonu sadece bir aile otomobili değil, aynı zamanda bireysel kullanıcıların da beğenerek kullandıkları bir model olma özelliğini taşıyor. 7 kişilik versiyon ise kalabalık aile otomobili olarak tercih ediliyor. Kullanıcılara binek konforu sunmaya yönelik olarak üretilen Citroën ticari araçlar  güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergiliyor. Yolculukları konforlu ve keyifli hale getiren Citroën ticari araçlarda da %0 faiz ve %0,89 faizli kredi avantajı sunuluyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

access_time24 Temmuz 2021 13:52

Türkiye otomotiv pazarı pandemi koşullarına rağmen canlılığı sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında satışlarını yüzde 55 artıran markalar, tatil sezonun gelmesi ile birlikte kampanyalara...

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

access_time26 Haziran 2021 16:40

Yaz aylarının gelmesi ile tatil hazırlıkları başladı

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

access_time15 Mayıs 2021 14:46

Birçok otomobil markası, büyük çoğunluğu tam kapanma ile geçen Mayıs ayında tüketicileri unutmadı

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

access_time07 Mayıs 2021 14:44

Salgın dönemindeki faaliyetleriyle hayati önem taşıyan sağlık çalışanları ve çiftçilere de dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediyesi sunuluyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)