Doruk LE’nin artık 10 metrelik seçeneği de var

Doruk LE’nin artık 10 metrelik seçeneği de var

access_time21 Kasım 2014 14:24
Otokar, şehiriçi yolcu taşımacılığına yönelik otobüsü Doruk LE'nin 10 metrelik versiyonunu da piyasaya sürdü
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, çıktığı günden bu yana şehiriçi yolcu taşımacılığı alanında devrim yaratan orta boy otobüsü Doruk LE’nin 10 metrelik versiyonunu da müşterilerinin beğenisine sundu.

10 metrelik yeni versiyonu ile kullanıcısına daha fazla yolcuyu hesaplı şekilde taşıma imkanı sunan Doruk LE, düşük yakıt tüketimi ve işletme giderleri vaat etmeye devam ediyor.

Yeni 10 metrelik Doruk LE ile ilgili olarak konuşan Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, “Otokar olarak yeni aracımızın ortaya çıkışında her zaman olduğu gibi müşterilerimizden gelen talep ve beklentileri göz önünde bulundurduk. Yoğun hatlardaki orta boy ve büyük boy otobüsleri arasında, ara bir boyut araç ihtiyacına yönelik olarak 10 metrelik Doruk LE otobüsümüzü çıkardık” dedi.

Büyük boy otobüslerin hem boyut hem de maliyet açısından dezavantajlı olduğu noktalar için özel olarak tasarlanıp geliştirilen Doruk LE otobüsü, aynı zamanda Design Turkey ödüllerinde de “İyi tasarım” ödülünün sahibi.

10 metrelik DORUK LE

Mevcut 9 metrelik araca alternatif olarak geliştirilen 10 metrelik Doruk LE, 21 oturan ve 62 ayakta olmak üzere toplam 83 kişi taşıma kapasitesine sahip. Güçlü motoru, yüksek manevra kabiliyeti, düşük işletme giderleri ve alçak taban girişiyle dikkat çeken Doruk LE, engelli yolcu taşımacılığına da uygun.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)