Dünya yıldızı Santa FE'sini aldı

Dünya yıldızı Santa FE'sini aldı

access_time12 Mayıs 2014 12:12
Dünyaca ünlü futbolcu Ricardo Kaka'ya Hyundai Santa Fe teslim edildi
Brezilya'da 12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 2014 FIFA Dünya Kupası'nın Ana Sponsoru olan Hyundai, marka elçisi olarak belirlediği dünyaca ünlü futbolcu Ricardo Kaká'ya Santa Fe'sini teslim etti.
Hyundai'nin, Dünya Kupası boyunca düzenleyeceği birçok aktivitede başrol oynayacak olan Kaká, aynı zamanda tüm dünyadaki futbol fanatikleriyle marka arasında bir köprü görevi üstlenecek. 
İtalya'nın Milano şehrinde yapılan teslim töreninde konuşan Ricardo Kaká, anahtarını Hyundai Motor İtalya Başkanı ve CEO'su James Oh'un elinden alırken, “Hyundai'nin marka elçisi olduğum ve futbol ile ilgili tüm deneyim ve tecrübelerimi sporseverlerle paylaşacağım için son derece mutluyum. Ayrıca turnuva boyunca yepyeni bir Santa Fe kullanmak da harika olacak” dedi.
Hyundai Motor İtalya Başkanı ve CEO'su James Oh, “Tüm dünyadaki futbol tutkunları, bu kupa sayesinde büyük heyecan duyacak. Marka elçimiz Kaká, dünyanın en önemli futbolcularından biri ve tüm futbol tutkunlarıyla Hyundai arasında sıcak bir ilişki kurulmasında bizlere çok yardımcı olacak” dedi.
İtalya'nın köklü kulüplerinden A.C Milan'ın başarılı orta saha oyuncusu Ricardo Kaká, üç kez “FIFA Yılın Futbolcusu” seçilmiş ve sezonun en iyi futbolcusuna verilen “Ballon d'Or” ödülünün sahibi olmuştu. Ricardo Kaká gibi Real Madrid'li İspanyol Iker Casillas ve Brezilyalı Oscar Emboaba da Brezilya 2014 boyunca Hyundai'nin reklamlarında, aktivitelerinde ve sosyal medya projelerinde ön plana çıkacak.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)