Ehliyet sınav sonuçları bugün açıklanıyor

Ehliyet sınav sonuçları bugün açıklanıyor

access_time04 Ocak 2018 09:23
23 Aralık ehliyet sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona eriyor...

Ehliyet sınav sonuçları için sürücü adaylarının heyecanlı bekleyişi bugün sona eriyor. Binlerce adayın katılımıyla 23 Aralık'ta yapılan ehliyet sınavı sonrasında sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başlamıştı.

Direksiyon sınavına katılmaya hak kazanmak için sorulan zorlu sorulara doğru yanıt vermek için çabalayan adaylar, sınavın ardından gözünü sonuçların açıklanacağı tarihe dikmişti. Peki ehliyet sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? 23 Aralık ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı?

EHLİYET SINAV SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

23 Aralık günü binlerce sürücü adayının katılımıyla gerçekleştirilen ehliyet sınavı sonrasında adaylar heyecanla sonuçların açıklanacağı tarihi beklemeye başladı. Direksiyon sınavına katılmaya hak kazanmak isteyen ve böylece ehliyet almak için son aşamaya girmek isteyen adayların heyecanla beklediği ehliyet sınav sonuçları bugün erişime açılacak, ancak sınav sonuçlarının açıklanacağı saat belli değil.

Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB) tarafından yapılan ehliyet sınavından 70 puan ve üzeri alan adaylar, önümüzdeki haftalarda yapılacak olan direksiyon sınavına da katılmaya hak kazanacak ve ehliyet almak için son bir aşama kalacak.

Ehliyet sınav sonuçları açıklandıktan sonra, Milli Eğitim Bakanlığı'nın veya Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi üzerinden sonuçlar görüntülenebilecek. Adaylar T.C. Kimlik Numarası ile sorgulama yaparak ehliyet sınav sonuçlarını öğrenebilecek.

DİREKSİYON SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Ehliyet sınav sonuçlarını bekleyen sürücü adayları, bir yandan da ehliyet almanın ikinci aşaması olan direksiyon sınavının tarihini araştırmaya başladı. Yazılı ehliyet sınavından 70 ve üzeri puan alan adayların katılmaya hak kazanacağı direksiyon sınavı için tarihi araştıran sürücü adayları, "direksiyon sınavı ne zaman yapılacak?" sorusunun yanıtını arıyor.

Direksiyon sınavının yapılacağı tarih net olarak belli değil ancak tahminlere göre ehliyet sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra 15 gün içerisinde gerçekleştirilecek. Direksiyon sınavının tarihi, kurslar tarafından adaylara duyurulacak.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Tesla binlerce aracını geri çağırıyor

Tesla binlerce aracını geri çağırıyor

access_time19 Nisan 2024 14:19

Tesla, ABD'de 3 bin 878 Cybertruck'ı, sıkışmış bir gaz pedalının aracın istem dışı hızlanmasına neden olarak çarpışma riskini artırabileceği endişesiyle servislere...

Tesla'dan Türkiye'ye özel milyonluk indirim

Tesla'dan Türkiye'ye özel milyonluk indirim

access_time19 Nisan 2024 12:43

Dünyada fiyatı düşerken Türkiye'de fiyatı artan Tesla'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Türkiye'deki en ucuz Tesla'nın fiyatı yaklaşık 1 milyon TL ucuzladı. Model Y'nin arkadan...

Toyota, 211 bin aracını geri çağırıyor

Toyota, 211 bin aracını geri çağırıyor

access_time18 Nisan 2024 16:56

Toyota, kapı kolu açma anahtarı arızası nedeniyle 211 bin Prius'u geri çağırdı. Şirket, yedek parçaların tedarik periyodu tamamlanana kadar Prius model üretimini durdurduğunu...

Togg'un yeni SUV modeli T8X için tarih belli oldu

Togg'un yeni SUV modeli T8X için tarih belli oldu

access_time18 Nisan 2024 13:51

TOGG'un CEO'su Karakaş, yerli elektrikli otomobile ilişkin, "B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz. Seneye bu vakitler T10F'nin satışları başladıktan bir müddet...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)