Elon Musk, Tesla'nın yeni ATV'si 'Cyberquad'ın çıkış tarihini açıkladı

Elon Musk, Tesla'nın yeni ATV'si 'Cyberquad'ın çıkış tarihini açıkladı

access_time09 Aralık 2019 16:25
Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı yeni bir açıklamayla, Cybertruck ile birlikte duyurulan elektrik motorlu ATV modeli Cyberquad'ın ne zaman yollara ineceğini açıkladı. Musk'ın açıklamalarına göre Cyberquad, 2021 yılı sonunda yollarda olacak.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi olan Tesla, kısa bir süre önce ilk elektrik motorlu pick-up'ı Cybertruck'ı ve elektrik motorlu ATV'si Cyberquad'ı tanıttı. Yapılan tanıtımların hem öncesinde hem de sonrasında Tesla, daha çok Cybertruck modeli ile gündeme geldi. Şimdi ise Tesla'nın Cyberquad'ı ile ilgili daha detaylı bilgilere sahibiz.

Elon Musk, yeni araçlarının tanıtımında Cybertruck'ın yollara ineceği tarihi 2021 olarak açıklamıştı. Ancak Cyberquad için bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı. Şimdi ise Tesla'nın yeni elektrik motorlu ATV'sinin yollara ineceği tarih açıklandı. Elon Musk tarafından yapılan açıklamalar, Cyberquad'ın 2021 yılının sonunda piyasaya sürüleceğini açıkça ortaya koyuyor. 

Elon Musk: Cyberquad, 2021'de ortaya çıkacak
Cyberquad, elektrikle şarj olabilen bir ATV ve Cybertruck da buna imkan veriyor. Öyle ki Cybertuck'ın üzerinde bulunan priz, bu ATV'nin şarj olabilmesini sağlıyor. Görünen o ki Tesla, bu aracı Cybertruck'la birlikte satacak. Çünkü Elon Musk tarafından yapılan açıklamalar, Cyberquad'ın Tesla'nın ilk pick-up modelinin bir opsiyonu olarak sunulacağını gösterdi.

Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda Cybertruck'ın, kendisiyle birlikte çalışabilecek şekilde tasarlanmış bir ATV ile daha eğlenceli olabileceğini, bu yüzden de ATV modelini Cybertruck ile birlikte piyasaya sürebilmek için çalışacaklarını ifade etti. Bu açıklama, Cyberquad'ın da 2021 sonunda piyasaya sürüleceğini gösteriyor. 

Aslına bakacak olursak Elon Musk ve Tesla ekibi, bu iki aracın yanına bir de elektrik motorlu motosiklet koymak istiyor. Ancak ne yazık ki bu durum gerçekleşmeyecek. "Elektrik motorlu motosikletimiz olsa daha da iyi olurdu." diyen Elon Musk, çok istemelerine rağmen böyle bir durumun gerçekleşmeyeceğini söyledi. Çünkü Tesla ekibi, motosikletlerin trafik açısından tehlikeli olduğunu düşünüyor ve bu yüzden de uzak durmak istiyor.

Elon Musk'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar, Tesla'nın ilk elektrik motorlu ATV'si Cyberquad'ın ne zaman yollarda olacağını açıklamış oldu. Cybertruck, duyurulduğu ilk günden beri yoğun bir ilgi gördü.

 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Toprak Razgatlıoğlu Hollanda'da birinci oldu

Toprak Razgatlıoğlu Hollanda'da birinci oldu

access_time21 Nisan 2024 18:00

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Hollanda'daki ikinci yarışta rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Liberty Media, MotoGP'yi satın aldı

Liberty Media, MotoGP'yi satın aldı

access_time01 Nisan 2024 17:44

ABD'li medya grubu Liberty Media, MotoGP'yi satın alarak spor organizasyonlarındaki yatırımlarını genişletti.

Motosiklet satışları otomobili solladı

Motosiklet satışları otomobili solladı

access_time22 Mart 2024 11:43

Motosiklet pazarı 2 ayda yüzde 87 büyüdü. Motosiklet sektörü 2024'te yıllık 1,5 milyon adetle rekor motosiklet satışının gerçekleşmesini bekliyor.

Trafiğe kayıtlı motosiklet sayısında büyük artış

Trafiğe kayıtlı motosiklet sayısında büyük artış

access_time26 Ocak 2024 13:20

Trafiğe kaydettirilen motosikletlerin sayısı, geçen yıl bir önceki yıla göre 937 bin 482 adet artarak 5 milyon 79 bin 396'ya ulaştı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)