Elon Musk'tan Ford'a: Elinden geleni ardına koyma!

Elon Musk'tan Ford'a: "Elinden geleni ardına koyma!"

access_time26 Kasım 2019 11:03
Geçtiğimiz günlerde Tesla Cybertruck modelini tanıtan Elon Musk, bu modeli en önemli rakibi ile karşı karşıya getirdi.

Tesla Cybertruck modelinin tanıtımından bu yana söz konusu modelin gerçekten güçlü olup olmadığı merak ediliyordu. Sonuç olarak elektrikli motora sahip olan modelin en önemli rakibi Ford F-150 karşısında neler yapabileceği önemli bir soru işaretiydi.

Dün kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Musk, her iki modelin birbirine bağlı olduğu ve temelde güçlerini kıyaslayan on altı saniyelik bir video yayınladı. "Cybertruck, F-150'yi yokuş yukarı çekiyor." açıklaması ile paylaşılan videoda tahmin ettiğiniz gibi Cybertruck öne çıkmakta. Ancak bu videonun izleyicileri pek de tatmin etmediğini söyleyebiliriz.

Tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getiren pek çok kişi bunun iyi bir kıyaslama olmadığını, özellikle lastik tarafında önemsiz haksızlıkların yapıldığını ve Tesla'nın daha önce hareket ettiğini belirtti.

"Elinden Geleni Ardına Koyma"
Söz konusu videonun ardından Twitter hesabından paylaşım yapan Ford Başkan Yardımcısı Sunny Madra, "Hey Elon Musk, bize bir Cybertruck gönderin ve makul şartlarda bir kıyaslama yapalım." yazılı bir tweet gönderdi. Bu tweete cevap veren Musk, "Elinden Geleni Ardına Koyma." yazarak yanıtladı.
 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)