Eurasia Moto Bike Fuarı için start verildi!

Eurasia Moto Bike Fuarı için start verildi!

access_time25 Şubat 2016 15:26
Motosiklet dünyasının buluşma noktası niteliğini taşıyan Eurasia Motor Bike Fuarı 2016’da motosiklet tutkunları ve dev markalar buluştu
İstanbul Fuar Merkezi’nde 25-28 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak Eurasia Moto Bike 2016- Uluslararası Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, motosiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. Bu yıl sekizincisi gerçekleşen fuarda motorsiklet devlerinin yeni ürününün yanı sıra, bir çok özel tasarım motor da sergilendi.

Yamaha, hem yeni modelleri hem de sürprizleri ile göz doldurdu

Yamaha, Eurosia Moto Bike Fuarı'nda meraklılarının dört gözle beklediği MT-25, MT-10, XSR700 ABS, VMAX 60th Anniversary, XV950 Racer ABS, FJR1300AE ve X-Max 250 IRON MAX ABS modellerini tanıttı. Tüm dünyada milyonlarca takipçisi olan ‘Yard Built’ projesi kapsamında, Türkiye’den Bunker Customs’ın kişiselleştirdiği XSR700 sergilendi. Yamaha'nın ilk kez fuarda lanse ettiği bu proje ile bir marka Türkiye'de ilk kez kişiselleştirmenin yaygınlaşması için öncü oluyor. Ayrıca yine Türkiye'de ilk olacak ve Yamaha'nın organize edeceği ‘Motosiklet Festivali’nin de duyurusu fuarda gerçekleştirildi...



Yamaha, bugün yılda ortalama 6 milyon adet motosiklet üreten, sürüş performansı ve teknolojisiyle sektöre yön veren bir dünya markası... Her yıl çıkardığı farklı ürün kategorilerinde yeni motosiklet modelleri tüm dünyada milyonlarca takipçisi tarafından merakla bekleniyor. Yamaha Motor Europe yapılanması içinde faaliyet gösteren Yamaha Motor Türkiye, 2016'nın en yeni modellerini Eurasia Moto Bike Fuarı'nda Türk motosiklet severler için görücüye çıkardı. Geçmişin ikonik motosikletlerinin tarzlarına ve tasarımlarına saygı gösterme inancı ile üretilen Faster Sons serisinin modelleri olan XSR700 ABS, motosiklet sevdalılarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Türkiye'nin en çok ilgi gören fuarlarından biri olan Eurasia Moto Bike'ın ilk gününde gerçekleştirilen basın lansmanında Yamaha, sektör adına bir çok ilkin duyurusunu yaptı. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de sektörün liderlerinden olan Yamaha markasının Satış & Pazarlama Müdürü, aynı zamanda MOTED Başkanı Nihat Çadırcı, "geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Moto Bike fuarına büyük bir katılımın oldu. Biz de standımızda yeni modellerimizle yoğun ilgi gördük. Bu fuarda da gördük ki kullanıcı tercihlerinde değişim gözlenmekte olup kaliteli ve 250cc gibi orta segment ürün gamına ve büyük hacimli motosikletlere doğru yönelme yaşanıyor" dedi.



Ürün gamına bu yıl bir çok yeni ürün eklediklerini belirten Nihat Çadırcı, yeni modeller MT-25, MT-10, XSR700 ABS, VMAX 60th Anniversary, XV950 Racer ABS, FJR1300AE ve X-Max 250 IRON MAX ABS ile bu yıl pazarda önemli bir büyüme yakalayacaklarını belirtti. Çadırcı, sözlerine "her türlü kullanıma ve zevke uygun, Japon teknolojisini en iyi şekilde yansıtan modeller piyasaya sürüyoruz. Yamaha Motor Türkiye olarak büyümemizi sürekli kılıp 2010 senesinde 3.500 adet ile yola çıktığımız pazarda 2015 senesinde 18.700 adete ulaştık. 2016 senesinde de yeni modeller ile satışlarda bir büyüme bekliyor ve 20.000 adedin üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Türkiye'de motosiklet kullanımı gün geçtikçe artıyor. Şehir trafiğinin yanında insanların doğaya dönüş çabaları içinde onları en mutlu eden ve özgürleştiren aracın motosiklet olduğunu fark etmeleri sektörde büyümeye neden oluyor." şeklinde devam etti.



Türkiye'de 37 ilde toplam 72 bayi ile hizmet veren marka, 2015 yılında trafik kayıtları baz alındığında yüzde 11 büyüme başarısına imza attı. Yamaha Motor Türkiye, satışını ve pazar payını her yıl artırırken 2015 senesinde 18.900 perakende satış adedine ulaştı ve satışlarını son 5 senede yaklaşık 5 katına çıkardı. Pazar payı da 2.7'den 11.2'ye ulaştı. 2015 senesinde elde ettiği satış adediyle de Yamaha Motor Avrupa yapılanması içerisinde 4. sırada...



Ferco Motor Eurasia Moto Bike Fuarında 2016 modellerini tanıttı

Avrupa’nın 1 numaralı motosiklet üreticisi Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor; bünyesinde bulundurduğu Vespa, Moto Guzzi, Aprilia ve Piaggio markalarının yeni modellerini, motosiklet dünyasının buluşma noktası niteliğini taşıyan Eurasia Motor Bike Fuarı 2016’da motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu.



İstanbul Fuar Merkezi’nde 25-28 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak Eurasia Moto Bike 2016- Uluslararası Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, motosiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. Bu yıl sekizincisi gerçekleşen fuarda Avrupa’nın 1 numaralı motosiklet üreticisi Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor yeni modellerini motosiklet tutkunlarının beğenisine sundu.



Fuarın açılış günü sektörü değerlendiren ve markanın geleceğe dair hedeflerini aktaran Ferco Motor Genel Müdürü Sahir İkbal “Ferco Motor olarak 2016 senesine motosiklet tutkunlarının farklı ihtiyaçlarına uygun modeller sunarak başlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Her sene lansmanını yaptığımız farklı modellerle ürün gamımızı genişletiyoruz. Bünyemizde bulunan tüm markalarımızın en güncel modellerini Türkiye çapındaki bütün satış noktalarımızda sunuyoruz. Bu seneki büyüme planlarımızı Cafe Racer akımının en çarpıcı temsilcisi ve yeni lanse edilen V9 modeliyle dikkatleri üzerine çeken Moto Guzzi ile birlikte, hem yarış hem seyahat tarafında farklı modeller sunan Aprilia markaları üzerine kurguluyoruz. Aynı zamanda Vespa ve Piaggio ile scooter piyasasında artan ivmeyle büyümeye devam edeceğiz. Vespa’nın 70. senesine özel olarak tanıttığı rengin bu sene büyük ilgi görmesini, ayrıca Piaggio’nun ürün gamına yeni katılan Medley’in yüksek tekerli scooter segmentinde ciddi oranda ses getirmesini bekliyoruz. Bu seneki diğer yeniliğimiz; tasarım ve teknolojiyi mükemmel bir şekilde bir araya getiren Wi-Bike’ı bisiklet kullanıcılarıyla tanıştırmanın sevincini yaşıyoruz.” dedi.



Cafe Racer akımının en çarpıcı temsilcisi Moto Guzzi V9, yüksek tekerlek segmentinde dikkat çekecek olan Piaggio Medley ve Vespa’nın 70. yılına özel olarak üretilen Vespa Settantesimo bahar aylarında Ferco Motor ayrıcalıklarıyla Türk motosiklet kullanıcılarıyla buluşacak.

Ferco Motor, bünyesinde bulundurduğu Piaggio, Vespa, Aprilia ve Moto Guzzi markalarının yeni sezon modellerini sergilediği, yoğun bir ilgi yaşanan fuarda yeni Piaggio Liberty ve Piaggio Wi-Bike ilk kez iki teker tutkunlarıyla buluşuyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

Türk otomotiv firmaları Brezilya'da fuara katıldı

access_time30 Nisan 2023 15:45

Türk otomotiv sektörü firmaları Brezilya'daki "Automec Feira" fuarına katıldı.

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

Uluslar arası fuarda yeniler ve eskiler yan yana

access_time17 Ekim 2021 21:19

ABD'nin Florida eyaletinin Miami kentindeki Miami Beach Convention Center'da düzenlenen Miami Uluslararası Otomobil Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

Autoshow, yarın ilk kez dijitalde ziyaretçileriyle buluşuyor

access_time13 Eylül 2021 13:18

Autoshow 2021 Mobility Fuarı, 14-26 Eylül tarihlerinde dijital ortamda ziyarete açılıyor.

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nın yeni adresi Katar

access_time26 Ağustos 2021 03:41

Katar Turizm ile Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı (GIMS) arasında ortaklık anlaşması imzalandı

YORUM YAP

YORUMLAR (0)