Eureko acente ve brokerlarıyla buluştu

Eureko acente ve brokerlarıyla buluştu

access_time14 Haziran 2012 12:52
Eureko Sigorta seçkin acente ve brokerları ile yeni genel müdürlük binasında buluştu

Eureko Sigorta yeni genel müdürlük binasında acente ve brokerlarını ağırladı. Yeni genel müdürlük binasındaki buluşmada Prof. Dr. Üstün Dökmen acente ve brokerlara “İletişim ve Çözüm Odaklı Yaklaşım” semineri verdi. Acente ve broker ağını oluştururken niteliğe ve verimliliğe odaklanan Eureko Sigorta şeffaf ve güvene dayalı iletişime öncelik veriyor. Verimli işleyiş, sağlıklı ve etkin hizmet için Eureko Sigorta dağıtım kanalları ile her ortamda yüksek oranda paylaşıma önem veriyor. Eureko Sigorta yeni genel müdürlük binasında acente ve brokerlarıyla bir araya geldi. Eureko Sigorta’nın yeni genel müdürlük binasını da gezen acente ve brokerlar şirketin sadelik, şeffaflık, güven, yaratıcılık, mutluluk odaklılık ve başarma arzusundan oluşan altı kurumsal değerini yakından tanıma fırsatı buldular.
Buluşma kapsamındaki seminerde Prof. Dr. Üstün Dökmen, acente ve brokerlara “İletişim ve Çözüm Odaklı Yaklaşım” konulu bir seminer verdi. Seminerde müşteri – acente – sigorta şirketi üçgenindeki şeffaf ve güvene dayalı iletişimin başarıya giden yoldaki önemi vurgulandı. Acente ve brokerların hem müşteri memnuniyetini arttırmak hem işletmelerinin performansını yükseltmek hem de bağlı oldukları sigorta şirketiyle iyi bir ortaklık kurmak için yapmaları gerekenler konuşuldu.
2011 yılının genel değerlendirilmesinin de yapıldığı buluşmada yeni iş hedefleri doğrultusunda gelecek dönemde Eureko Sigorta ile özenle seçtiği acente ve brokerları arasındaki iş ortaklığının daha da geliştirilmesine yönelik fikirler paylaşıldı. Acente ve brokerlar ile Eureko Sigorta üst yönetiminin katıldığı buluşma akşam teras katında düzenlenen kokteylle sona erdi.
Acente ve broker ağını oluştururken niteliğe ve verimliliğe odaklanan Eureko Sigorta, şeffaf ve güvene dayalı iletişime öncelik veriyor. En iyi hasar hizmeti veren, en güvenilir sigorta şirketi olma ana stratejisiyle hareket eden Eureko Sigorta, verimli işleyiş, sağlıklı ve etkin hizmet için geniş bir acente temsilcisi kadrosuyla çalışıyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Honda Kasko ile sigorta artık çok kolay

Honda Kasko ile sigorta artık çok kolay

access_time30 Haziran 2012 15:10

Honda ve Axa Sigorta, Honda tutkunlarına en cazip şartlarda kasko olanağı sağlamak için Honda Kasko’yu hayata geçirdi.

Bisikletçilere de sigorta

Bisikletçilere de sigorta

access_time08 Mart 2012 13:02

Britanya Sigortacılar Birliği ABI, sigortasız yola çıkmanın çok büyük hasarlara yol açabileceği konusunda bisikletçileri uyardı.

Kaza tespit tutanağı artık cepte!

Kaza tespit tutanağı artık cepte!

access_time06 Mart 2012 00:45

Avea ve Anadolu Sigorta, Kaza Tespit Tutanağını cebe taşıdı

Türkiye’nin en büyük kaskocusu

Türkiye’nin en büyük kaskocusu

access_time16 Kasım 2011 11:32

Otokoç, sadece otomobil satmıyor. Aynı zamanda 7 sigorta şirketinin acentesi konumunda

YORUM YAP

YORUMLAR (0)