Euromaster’dan aracınıza ücretsiz check-up hizmeti

Euromaster’dan aracınıza ücretsiz check-up hizmeti

access_time28 Eylül 2016 12:23
Okullarında açılmasıyla trafiğin oldukça arttığı şu günlerde yola sorunsuz ve güvenle devam edebilmek, araç arızalarından kaynaklanabilecek kaza riskini en aza indirmek için neler yapmak gerekir?

Aracınıza düzenli olarak yaptıracağınız bakımlar ve kontrollerle kaza riskini en aza indirebilir, bakımı yapılmamış veya zamanında değişmemiş parçaların ileride daha büyük masraf çıkarmasını önleyebilirsiniz.

Euromaster uzmanları, yaz aylarında araçla yapılan uzun seyahatlerden sonra, kışa girmeden araç bakımının önemi konusunda sürücüleri uyarıyor: Tatil dönüşü aracınıza ücretsiz 11 Nokta Kontrolü yaptırmayı unutmayın!

11 Nokta kontrolü nedir?

11 Nokta Kontrolü, Euromaster Servis Noktaları’nda ücretsiz sunulan bir check-up sistemidir. Bu hizmet kapsamında lastikler, farlar, silecekler, egzoz, fren sistemi, fren hidroliği, akü, sıvılar, klima, amortisör ve ön düzen ayarı olmak üzere aracınızın tam 11 önemli noktası kontrol ediliyor ve bu kontroller için hiçbir ücret talep edilmiyor.

Bu hizmetten yararlanmak isteyen sürücüler, Euromaster’ın internet sitesinden kendilerine en yakın Euromaster Servis Noktası bilgilerine ulaşabiliyor.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)