Filo yönetimi Fleetcorp desteği ile hayata geçti

Filo yönetimi Fleetcorp desteği ile hayata geçti

access_time25 Kasım 2015 14:21
Filo yönetimindeki değişimler ‘filo akademisi’ farkı ile Türkiye’de ilk kez tartışılıyor
Filo Yönetimi konusu kurumlar için gün geçtikçe önem kazanan ve şirket kaynaklarını doğrudan ilgilendiren bir konu olarak ön plana çıkmaktadır. Dünya üzerinde bu önemli konu üzerine bilinçlendirme, analizler ve değişimlere kurumları hazırlama amacıyla uzun yıllardır eğitimler düzenleyen Fleet Europe, Filo Akademisi uygulamasını ilk kez Türkiye’de Fleetcorp’un destekleri ile hayata geçirdi.

Filo Akademisi’ne, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren yerel ve uluslararası firmaların satın alma, filo yönetimi, idari işler ve insan kaynakları departmanlarında görev alan yöneticileri katıldı.

Program içeriğinde, mevcut araç ihtiyaçlarının belirlenmesi, şirket araç politikası oluşturulması, sahip olma yöntemlerinin analizi, toplam sahip olma maliyeti, sözleşmelerdeki gizli tuzaklar, görüşme süreçleri, raporlama, denetleme vb. ile ilgili içerikler paylaşıldı.

Çeşitli vaka çalışmaları ile zenginleştirilen programda katılımcılar farklı sektördeki meslektaşları ile bilgi birikimlerini paylaşarak profesyonel olarak bağlantı kurma fırsatı yakaladılar.

Filo Akademisi eğitimi sonunda gerçekleştirilen online HEC sınavını başarı ile tamamlayan katılımcılara uluslararası alanda geçerli Paris HEC Üniversitesi Filo Yönetimi Başarı Diploması veriliyor.

Filo Akademisi programının ilk defa Türkiye pazarı ile buluşmasında öncülük eden ve önemli katkılar sağlayan Fleetcorp’un Ticari Direktörü Ali Kemal Uluer,  projeye olan ilgiden dolayı ile büyük mutluluk duyduklarını ifade ederken; “Filo Yönetimi otomotiv sektörünün geleceğini belirleyecek en önemli konuların başında geliyor. Operasyonel Kiralama sektörü içinde barındırdığı büyük potansiyel nedeniyle çok büyük bir gelecek vaad ediyor. Biz de Fleetcorp olarak gelişmekte olan sektörümüzü dünya ile entegre olarak daha profesyonel bir zemine oturtmak gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle Fleet Europe ile Filo Akademisi projesine verdiğimiz desteği ileride de sürdürmeyi planlıyoruz.” dedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Tesla hisseleri uçuşa geçti

Tesla hisseleri uçuşa geçti

access_time24 Nisan 2024 12:46

Küresel çapta satışlardaki düşüşün ardından yeni modeller tanıtacağını açıklayan ABD'li elektrikli araba üreticisi Tesla'nın hisse değerleri, yeniden yükselişe...

 İşte martta en çok satılan otomobil markaları

İşte martta en çok satılan otomobil markaları

access_time24 Nisan 2024 11:33

Türkiye ikinci el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu

Elektrikli araç satışları 8 kattan fazla arttı

Elektrikli araç satışları 8 kattan fazla arttı

access_time24 Nisan 2024 11:29

Türkiye'de toplam elektrikli araç satışları 2023'te önceki yıla göre 8 kattan fazla artarak 68 bin 700'e yükseldi.

Türk-Alman ilişkilerine can suyu: Otomotiv sektörü

Türk-Alman ilişkilerine can suyu: Otomotiv sektörü

access_time24 Nisan 2024 11:24

Almanya otomotiv sektöründe, gerek ana sanayilerde gerekse tedarik sanayindeki önemli firmalarda kilit rollerde Türk yöneticiler var.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)