Garenta'dan yüzde 5'lik indirim fırsatı

Garenta'dan yüzde 5'lik indirim fırsatı

access_time26 Ekim 2016 14:52
Garenta, Bursa’da düzenlenen İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nin ana sponsoru oldu. Garenta, İPZ nedeniyle Kasım ayında Bursa’ya özel uzun dönem araç kiralamalarında %5 indirim uygulayacak

Çelik Motor bünyesinde faaliyet gösteren araç kiralama pazarının yenilikçi markası Garenta, Marketing Türkiye ve Marketing Management Institute tarafından 26 Ekim’de Bursa’da düzenlenen İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nin (İPZ) ana sponsoru oldu. Zirvede GarentaDAY Satış Direktörü Yutkun Tok, dünyada ve Türkiye’de trend haline gelen “Paylaşım ekonomisi ve araç kiralama sektörü”nü değerlendirdi.

Ölçeği ne olursa olsun tüm işletmeler için maliyetleri düşürmenin ve tasarrufun oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Yutkun Tok, bu nedenle şirketlerin üzerlerindeki yükü azaltmaya çalıştıklarını vurguladı. Tok, “Global trendler artık iş modellerini sorgulatıyor. Araç satın alma da sorgulanan uygulamalardan biri. Çünkü taşıt almak, araştırma aşamasından itibaren kafa karıştıran, vakit ve konsantrasyon gerektiren bir süreç. Ödeme planı ise doğru yönetilmesi gereken bir diğer konu. Ayrıca satın alma ile birlikte hasar, personel ve servis gibi diğer süreçlerle de uğraşılması gerekiyor. Bir de zamanı geldiğinde aracı satmakla uğraşıyorsunuz. Garenta olarak biz müşterilerimizin bu sıkıntılı süreçlerle uğraşmaları yerine, çok daha iyi maliyetlerle tüm araç kiralama ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

“Dünyada yeni trend saatlik araç kiralama”
Garenta’nın uzun dönem kiralama markası GarentaPRO’nun kurumsal müşterilerin dışında bireysel kiralamada da uygun fiyat ve güven unsuru ile dikkat çektiğini belirten GarentaDAY Satış Direktörü Yutkun Tok, kiralamanın avantajlarını bir kez yaşayanların, hayatlarını kolaylaştıran bu hizmetten tekrar yararlanmak istediklerini ifade etti.

Avrupa ve Amerika’da ‘Y’ jenerasyonunun giderek artan bir oranda kiralama sistemini tercih ettiklerini kaydeden Tok, sözlerine şöyle devam etti: “Saatlik araç kiralama, dünyada bir trend olarak yaygınlaşıyor. Bireyler ihtiyaç sürelerine bağlı olarak farklı kiralama yöntemlerini kullanıyorlar. Biz de Garenta olarak kısa ve uzun dönem kiralama hizmetlerimizin yanına, “GarentaMOOV” markamızla saatlik kiralama hizmetini eklemeye hazırlanıyoruz. Müşterilerimize sadece ihtiyaç duydukları zaman diliminde kiralama yapabilecekleri bir hizmet sunacağız. GarentaMOOV’dan hem kurumlar hem de bireyler faydalanabilecek.”

Zirve kapsamında Garenta, Bursa’da uzun dönem araç kiralamak isteyenler için özel bir kampanya da uygulayacak. Kasım ayı ortasına kadar www.garentapro.com web sitesinden ilk defa uzun dönem araç kiralayan Bursalılar, boşluksuz “fırsatbursada” kodunu girerek yüzde 5 indirimden faydalanabilecek.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Motorine indirim pompaya yansıdı

Motorine indirim pompaya yansıdı

access_time25 Nisan 2024 08:26

Motorin grubuna gece yarısından itibaren 1 lira 17 kuruş indirim geldi. Motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 40,97 TL'ye, Ankara'da 41,87 TL'ye, İzmir'de 42,12...

Tesla hisseleri uçuşa geçti

Tesla hisseleri uçuşa geçti

access_time24 Nisan 2024 12:46

Küresel çapta satışlardaki düşüşün ardından yeni modeller tanıtacağını açıklayan ABD'li elektrikli araba üreticisi Tesla'nın hisse değerleri, yeniden yükselişe...

 İşte martta en çok satılan otomobil markaları

İşte martta en çok satılan otomobil markaları

access_time24 Nisan 2024 11:33

Türkiye ikinci el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu

Elektrikli araç satışları 8 kattan fazla arttı

Elektrikli araç satışları 8 kattan fazla arttı

access_time24 Nisan 2024 11:29

Türkiye'de toplam elektrikli araç satışları 2023'te önceki yıla göre 8 kattan fazla artarak 68 bin 700'e yükseldi.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)