Güçlerini birleştirdiler

Güçlerini birleştirdiler

access_time24 Temmuz 2014 12:14
Jeep, Harley-Davidson’un 2014 yılında Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi’nde gerçekleştireceği etkinliklerin resmi sponsorluğunu üstlendi
Jeep'ten yapılan açıklamaya göre, Jeep, Harley-Davidson ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında ilk olarak Fransa’nın ünlü tatil bölgesi Saint-Tropez’de düzenlenen müzik etkinliği 8. Harley-Davidson Festivali’nin ana sponsoru oldu.

Jeep, festival süresince, dünyanın dört bir yanından Saint-Tropez’e gelen Harley-Davidson tutkunlarına, Jeep markasının maceracı ruhunu ve 4x4 becerilerini üst seviyeye taşıyan off-road modeli Wrangler ile orta sınıf SUV segmentinde yenilediği Cherokee ve "dünyanın en çok ödül alan SUV modeli" unvanına sahip Grand Cherokee modellerini tanıttı. Katılımcılar ayrıca özel olarak hazırlanan parkurlarda Jeep deneyimi yaşadı.

Saint-Tropez’deki festival kapsamında Jeep için hazırlanan 1.000 metrekarelik alanda, Jeep’in 4x4 modellerinin off-road yetenekleri test edilirken, festival ziyaretçileri Jeep’in Wrangler modellerinden birinin gövde parçalarının, Harley-Davidson stili boyanmış parçalarla yer değiştirdiği bir gösteriye tanık oldu.

Amerika’nın iki köklü markasının işbirliği ayrıca, geçen günlerde Hırvatistan’daki "Avrupa H.O.G. Rallisi&Hırvatistan Harley Günleri 2014" ve Barselona’daki "Barselona Harley Günleri 2014" etkinlikleriyle devam etti. İşbirliği kapsamındaki son etkinlik eylül ayında Avusturya’daki Faaker Gölü yakınlarındaki "Avrupa Bisiklet Haftası"nda gerçekleştirilecek.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)