Hasoğlulları İnşaat Volvo Trucks Ailesi'ne katıldı

Hasoğlulları İnşaat Volvo Trucks Ailesi'ne katıldı

access_time28 Ağustos 2015 14:07
FM Serisi 15 araç satın alan Hasoğlulları İnşaat, Volvo Trucks Ailesi'ne katıldı
Ankara ve İç Anadolu’nun hafriyat ve inşaat alanında önde gelen firmalarından bir tanesi olan Hasoğulları İnşaat, filosunu 15 adet Volvo Trucks FM ile güçlendirdi. Hafriyat ve inşaat taşımacılığında uzman olan, tekstil ve eğitim alanında da faaliyet gösteren Hasoğulları İnşaat, nakliye hizmetlerini daha verimli ve hızlı sunabilmek için Volvo Trucks ailesi ile ilk iş birliğini gerçekleştirdi. Filsouna 15 adet FM serisi araç dahil eden Hasoğulları İnşaat, yaptığı alımla birlikte filosundaki toplam araç sayısını 45'e yükseltti.

Bu alımlarla yakıt maliyetini azaltmayı, rekabetçiliğini ve çevre duyarlılığını arttırmayı hedefleyen Hasoğlulları İnşaat için düzenlenen teslimat törenine alıcı firmayı temsilen Köksal Karakoç, Hüseyin Karakoç ve Enes Karakoç katıldı. Volvo Trucks İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Satış Danışmanı Oğuz Nuhoğlu ise törende hazır bulundu.

Volvo Trucks'ı ilk defa iş ortağı olarak seçen Hasoğlulları İnşaat adına konuşan Köksal Karakoç,“FM serisinden satın aldığımız 15 araç ile ilk defa Volvo Trucks'a yatırım yaptık. Hedefimiz sektörde artan rekabetçi koşullar neticesinden Volvo Trucks ile bir adım daha öne geçmek“ dedi.

Volvo Trucks adına konuşan Oğuz Nuhoğlu ise,“Ankara ve İç Anadolu'da sektörün önde gelen firmalarından olan Hasoğlulları İnşaat ile birlikte çalışmak bizim için gurur verici. İlk olan ortaklığımızın uzun süreler devam edeceğini ümit ediyorum. Kendilerine Volvo Trucks'ı tercih ettikleri için firmam adına bir kez daha teşekkür ediyorum“ dedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)