Havadan trafik cezası yağdı!

Havadan trafik cezası yağdı!

access_time23 Haziran 2016 17:46
Manisa'da çift sıra parkları engellemek için üç ayrı noktaya uyarıcı pankart asıldı. 4 saatte yukarıya bakmayı 'akıl edemeyen' 226 sürücü ceza yedi
Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde trafiğin yoğun olduğu Doğu 8 Eylül ile İzmir Caddesi üzerinde duyarsız sürücüler sebebiyle yaşanan çift sıra parkları engellemek isteyenManisa Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, 3 ayrı noktaya uyarıcı nitelikli pankart astı. Pankartın asılmasından itibaren geçen dört saatlik sürede 226 sürücüye 92’şer TL para cezası kesildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi, çift sıra parkları önlemek amacıyla sürücüleri uyarıcı nitelikli pankart uygulaması başlattı. Pankartlı uygulama ilk olarak Şehzadeler İlçesi’nde çift sıra parkların yoğun olduğu Doğu, 8 Eylül ve İzmir Caddeleri üzerinde başladı. Üç ayrı noktaya "Sayın sürücüler ikinci sıraya park eden araçlara 92 TL para cezası yazılmaktadır" yazılı pankart asılıp, araç sürücüleri uyarıldı. Pankartlı ve trafik polislerinin anonslu uyarılarını dikkate almayan sürücülerin araçları fotoğraflanıp, cezai işlem uygulandı.



Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Yusuf Onat, Yunusemre ile Şehzadeler İlçeleri’nde trafiğin yoğun olduğu bölgelerde çift sıra park uygulamasının sürekli olarak yapıldığını belirterek, "Çift sıra parklar sebebiyle yoğun şikayetler alıyoruz. Trafik ekiplerimiz sürekli ikaz ve uygulama yapmasına karşın bir çok sürücümüz uyarıları dikkate almıyor. Artık çift sıra parklara tavizimiz yok. Sürücünün ’5-10 dakikalık işim var’, ’Hemen geleceğim’ gibi sözlerini de dikkate almayacağız. Şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde rahat trafik akışını sağlamak amacıyla çift sıra patlara cezai işlem uygulayacağız. Kimsenin trafik akışını engellemek gibi bir lüksü yok" diye konuştu.

Uyarıcı nitelikli pankartın asılmasından sonra geçen dört saatlik zaman içerisinde İzmir, Doğu ve 8 Eylül caddeleri üzerinde yapılan çift sıra park uygulamasında toplam 226 sürücüye 92’şer TL para cezası kesildi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)