Hem hediyeli hem avantajlı kampanya

Hem hediyeli hem avantajlı kampanya

access_time08 Mayıs 2013 17:53
Facebook'tan beğenenlere Mobicar'a üyelik 1 TL!
Türkiye’nin en yeni araç paylaşım platformu olarak dikkatleri üstüne çeken ve kısa sürede İstanbulluların mobilite arayışlarına yepyeni bir çözüm sunan Mobicar, 6-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği üyelik kampanyasıyla da ön plana çıkıyor.  Cevahir AVM’deki Mobicar standına gelerek Mobicar Facebook sayfasını beğenip, belirlenen bir postu kendi hesaplarında paylaşan tüm katılımcılar, Mobicar’a sadece 1 TL’ye üye olabilecekler. Bununla birlikte kampanya kapsamında Cevahir AVM standından üyelik gerçekleştiren kişiler arasından yapılacak çekiliş ile 5 Mobicar üyesine 2 saatlik dilediği Mobicar aracını kullanma hakkı hediye ediliyor!
Araç paylaşım sistemini ilk kez İstanbul'da yer alan 12 aracı ile 5 lokasyonda uygulamaya alan Mobicar, ‘Öde Kullandığın Kadar’ sloganıyla İstanbulluların hizmetine giren araç paylaşım platformuna üye olmayı daha da kolaylaştıran kampanyasıyla dikkat çekiyor. 6-13 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Cevahir AVM’deki Mobicar standına gelerek Mobicar Facebook sayfasını beğenip, belirlenen bir postu kendi hesaplarında paylaşan tüm katılımcılar, Mobicar’a sadece 1 TL’ye üye olabilecekler. Bununla birlikte kampanya kapsamında Cevahir AVM standından üyelik gerçekleştiren kişiler arasından yapılacak çekiliş ile 5 Mobicar üyesine 2 saatlik dilediği Mobicar aracını kullanma hakkı hediye ediliyor!
Kalabalık şehir hayatının vazgeçilmez gereksinimi “araba” ve “ulaşım” ihtiyaçlarına en ideal çözümü sunmak için kurulan Mobicar hem ekonomik hem pratik bir ulaşım alternatifi olarak herkese, her keseye hizmet sunması ile göze çarpıyor. www.mobicar.com.tr adresinden ilk etapta İstanbullulara hizmet vermeye başlayacak Mobicar sayesinde ulaşım ihtiyacı olan kişiler hem araç sahipliğinin potansiyel külfetlerinden kurtulurken hem de bu sahipliğinin bütün avantajlarından yararlanabiliyorlar.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

Maserati yeni pist otomobili Project24'ü tanıttı

access_time31 Temmuz 2022 11:11

Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24"ü tanıttı.

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

Skoda'nın yeni gözbebeği Fabia RS Rally2 tanıtıldı!

access_time19 Haziran 2022 17:35

Skoda ralli aracının yeni neslini tanıttı. Dördüncü nesil FABIA üzerine yorumlanan araç, RS mahlasıyla FABIA RS Rally2 adını aldı.

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

Honda 'dan Japonya'da bir ilk

access_time22 Eylül 2021 08:20

Honda Motor'un Japonya içinde çevrim araç satışı yapacağı, bu satış şeklinin Japonya'da bir ilk olacağı bildirildi.

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

Çin'in yeni elektrikli otomobili Nio satışa sunulacak

access_time07 Mayıs 2021 10:31

Çinli elektrikli otomobil üreticisi Nio, Avrupa piyasasına giriyor. Çinli elektrikli  araç üreticisi Nio, 2022 yılından itibaren Almanya'da da boy  göstererek Mercedes Benz, BMW...

YORUM YAP

YORUMLAR (0)