Honda Kasko ile sigorta artık çok kolay

Honda Kasko ile sigorta artık çok kolay

access_time30 Haziran 2012 15:10
Honda ve Axa Sigorta, Honda tutkunlarına en cazip şartlarda kasko olanağı sağlamak için Honda Kasko’yu hayata geçirdi.

Honda, kurduğu iş ortaklıkları ile müşterilerine yeni ve yaratıcı alternatifler geliştirmeye devam ediyor. Honda ile sigorta sektörünün elementer branştaki pazar lideri Axa Sigorta, Honda otomobil almak isteyenler ya da mevcut Honda sahipleri için özel bir sigorta ürünü geliştirdi. Honda Kasko adlı ürünle poliçesini yaptıranları birçok avantaj bekliyor.
Honda’nın finansal çözüm yelpazesi genişliyor
Konuyla ilgili açıklama yapan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, şunları söyledi: “Türkiye’deki gelişmeye açık pazarı ve büyük potansiyeli göz önünde bulundurduğumuzda Honda sahibi olmak isteyenlere her türlü imkânı sunmamız gerekiyor. Axa Sigorta işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz Honda Kasko ürünüyle otomobil sahiplerinin almak isteyeceği bir ürün daha ortaya çıkardık. Ürün yelpazesini her geçen gün artıran Honda, tüketici dostu yaklaşımıyla en cazip avantajları ve en yeni ürün paketlerini geliştirmeye devam edecek. Honda Kasko sahipleri, piyasadaki diğer kasko poliçelerine göre birçok avantaja sahip olacak. Yaptığımız işbirliği için Axa Sigorta’ya teşekkür ediyor ve tüm otomobil severleri Honda Kasko sahibi olmaya davet ediyorum.”
Honda Kasko kapsamındaki araçların tamir ve bakım hizmetleri Honda Yetkili Servisleri’nde Honda konusunda uzman ve teknisyenler tarafından yapılacak. Böylelikle Honda sahiplerinin 6 yıl garantisi devam etmiş olacak. Honda Kasko kapsamında yapılan tüm işlemlerde orjinal yedek parçalar kullanılacak. Ayrıca Honda güvencesi ve kalitesiyle yapılan tüm onarımların işçilik ve parça garantisi bulunuyor. Honda Kasko kapsamında Honda yetkili servisinde yapılan onarımların, Honda standardına uygun olmasından dolayı araçların 2. el değeri de yüksek olacak.
Çok cazip indirimler
Honda Kasko ile 2.500 TL’ye kadar olan hasarlarda, ekspere gerek kalmadan hızlı bir şekilde aracın onarımı tamamlanacak. Öte yandan kasko poliçesinin geçerli olduğu dönemde yaptırılacak ilk periyodik bakımın işçilik tutarında %10 iskonto uygulanacak. Kasko poliçesinin geçerli olduğu dönemde ilave olarak taktırılacak Honda orjinal aksesuarlarında da parça ve işçilik tutarında %10 iskonto uygulanacak. Honda tutkunlarını bekleyen bir başka indirim ise ilk periyodik bakımda kullanılacak orjinal Honda motor yağında %10 iskonto olacak. Honda Kasko ürünü alıp poliçe süresi içerisinde hiç kaza yapmayanları yıllık kasko priminde %30'dan %60'a kadar varan indirimler bekliyor. Kazalarda kusursuz olma, bir defaya mahsus cam kırılması durumunda ve başkaca bir hasar talebi olmadıkça, hasarsızlık hakkı bir üst orana çıkacak. Yine bir defaya mahsus olmak üzere radyo-teyp hasarı olması durumunda ve başkaca bir hasar talebi olmadıkça, indirim hakkı kaybedilmeyecek. Bu hasar nedenleri dışında başka bir nedenden dolayı bir defaya mahsus olmak üzere tazminat ödenirse %30 - 40 - 50 - 60 oranındaki hasarsızlık indirimi ise sıfırlanmayacak, hasarsızlık indirimi devamı bir alt orana indirilerek sağlanacak.
Honda Kasko satın alanları şehre bağlı olarak plaka indirimi de bekliyor. Öte yandan poliçe primleri peşin ödenirse ek bir indirim hakkına da sahip olunacak. Araç anahtarının kaybolması ya da çalınması nedeniyle anahtarın yeniden kopyalanması, alarm ve immobilizer'ın yeniden kodlanması, komple kilit değişimi de 1.500 TL teminat kapsamına dahil bulunuyor. Honda Kasko’ya sahip olanlar ayrıca '0'km. araçlarını "Yeni Değer Teminatı" ile güvence altına alabiliyor. Poliçe süresi dahilinde otomobil tam hasarlı hale geldiğinde, eğer poliçede yeni değer teminatı varsa Honda Kasko, otomobilin piyasadaki '0' km fiyatını tespit ediyor ve bu değere kadar ödeme yapabiliyor.
Honda Kasko kapsamında neler var?
Honda Kasko Sigortası; çarpma, devrilme, yanma, çalınma gibi zararlar karşısında otomobili güvence altına alıyor. Bunlar dışında grev, lokavt, halk hareketleri, terör nedeniyle oluşan zararlar, deprem, yanardağ püskürmesi, sel ve su baskını sonucu oluşan zararlar, kurallara uygun olmadan başka bir otomobilin çekilmesi sırasında veya otomobilin yetkili olmayan kişiler tarafından çekilmesi sırasında oluşan zararlar ile sigara ve benzeri maddelerin teması sonucu oluşan yangın dışındaki zararlar da Honda Kasko kapsamında yer alıyor. Honda Kasko’da bu hizmetlerin dışında klasik kasko poliçesi ve asistans hizmetleri de bulunuyor.
Honda Kasko Sigortası'nın avantajlarından yararlanabilmek için en yakın Honda Yetkili Bayi acentesine gitmek ya da 444 1 999 numaralı telefonu aramak yeterli olacak.

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Eureko acente ve brokerlarıyla buluştu

Eureko acente ve brokerlarıyla buluştu

access_time14 Haziran 2012 12:52

Eureko Sigorta seçkin acente ve brokerları ile yeni genel müdürlük binasında buluştu

Bisikletçilere de sigorta

Bisikletçilere de sigorta

access_time08 Mart 2012 13:02

Britanya Sigortacılar Birliği ABI, sigortasız yola çıkmanın çok büyük hasarlara yol açabileceği konusunda bisikletçileri uyardı.

Kaza tespit tutanağı artık cepte!

Kaza tespit tutanağı artık cepte!

access_time06 Mart 2012 00:45

Avea ve Anadolu Sigorta, Kaza Tespit Tutanağını cebe taşıdı

Türkiye’nin en büyük kaskocusu

Türkiye’nin en büyük kaskocusu

access_time16 Kasım 2011 11:32

Otokoç, sadece otomobil satmıyor. Aynı zamanda 7 sigorta şirketinin acentesi konumunda

YORUM YAP

YORUMLAR (0)