Huawei ve Audi'den araç teknolojileri anlaşması

Huawei ve Audi'den araç teknolojileri anlaşması

access_time29 Mayıs 2015 11:24
Huawei, CES Asia 2015 kapsamında, yeni nesil bağlantılı araç teknolojilerinde, Audi Group’la birlikte çalışmak üzere el sıkıştı
Huawei’nin LTE modülleri yeni Audi Q7 SUV modeli için, TDD-LTE ve FDD-LTE standartları çerçevesinde 2G, 3G ve 4G bağlantı desteği sağlayacak. Kullanıcılar bu ortaklıkla, 100Mbps’ye ulaşan yüksek hızda veri transferi ile birlikte, internet odaklı özellikler eşliğinde, gelişmiş bir sürüş keyfi yaşayacak. 

Huawei Tüketici Elektroniği Bölümü CEO’su Richard Yu konuyla ilgili olarak, “Bağlantılı araç teknolojilerinde uçsuz bucaksız fırsatlar söz konusu. Audi Group’la bu alanda işbirliğine gitmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Huawei, Audi gibi sektör lideri otomotiv şirketleri ile gerçekleştirdiği işbirliği ile yeni nesil otomobiller için, en iyi bağlantı servisleri ve çözümlerini sunmayı amaçladığını bir kez daha ortaya koydu. Otomobillerle, akıllı telefonlar, giyilebilir teknolojiler ve insanlar arasında, bugüne dek eşi benzeri görülmemiş bir bağlantı deneyimi ve sürüş keyfi bizleri bekliyor” dedi. 

Otomobiller, akıllı telefonlardan ve giyilebilir teknolojilerden sonraki iletişim araçları olma yolunda hızla ilerliyor. Sektör raporları, 2020 yılına kadar, otomobillerin %90’ının internet bağlantısına sahip olacağını ve nesnelerin interneti segmentinin en önemli parçası olacağını işaret ediyor.  

Audi, sunduğu kalite standartları ve teknolojisiyle dünyanın en başarılı lüks araç markaları arasındadır.  Huawei, 2014 yılında, üstün telekomünikasyon teknolojisi ve bağlantılı araç teknolojisi yetenekleriyle, Audi Group resmi iş ortağı olmuştu.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Hyundai'den Apple CarPlay uyumlu otomobil

Hyundai'den Apple CarPlay uyumlu otomobil

access_time29 Aralık 2015 11:30

Güney Koreli otomotiv üreticisi Hyundai, 2016 Sonata modellerinde Apple CarPlay'e yer verecek.

Türkiye'de araç sayısı hız kesmeden artıyor

Türkiye'de araç sayısı hız kesmeden artıyor

access_time22 Aralık 2015 14:59

Türkiye 2005-2014 yılları arasında araç sayısında rekor kırdı. 9 yıllık süre zarfında trafikteki araç sayısı 7.5 milyonun üzerinde arttı.

Zorlu Holding'den yerli otomobil açıklaması

Zorlu Holding'den yerli otomobil açıklaması

access_time21 Aralık 2015 09:52

Zorlu Holding CEO'su Ömer Yüngül: "Yerli Otomobil üretiminde motorda değil, şarj istasyonları ve yazılımda varız"

Volvo’nun yeni sedanı S90 görücüye çıktı

Volvo’nun yeni sedanı S90 görücüye çıktı

access_time04 Aralık 2015 11:32

Volvo, lüks sedan otomobili S90’ı Göteborg’da düzenlediği etkinlikte görücüye çıkardı.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)