Hyundai Assan’a yeni başkan

Hyundai Assan’a yeni başkan

access_time07 Ocak 2016 17:34
Mong Hyun Yoon, Hyundai Assan Başkan ve CEO’su olarak yeni görevine başladı.
Türk otomotiv sektörünün yükselen yıldızı Hyundai Assan, 2016 yılını yeni bir başkan ile karşıladı. Daha önce Hyundai Motor Company’de Strateji ve Planlama Bölümü’nde çalışan ve şirkette 30 yılı aşkın tecrübesi olan Mong Hyun Yoon, Hyundai Assan Başkan ve CEO’su olarak yeni görevine başladı.

 Hyundai Assan’ın Türkiye’deki tüm operasyonlarından sorumlu olan M.H. Yoon, özellikle şirketin “Müşteri Memnuniyetinde 1 Numara Olmak” hedefini zirveye taşıyacak. İzmit Fabrikası’ndaki üretimle beraber satış ve satış sonrası gibi alanlardaki hizmetlere yön verecek olan Yoon, Türkiye ekonomisine önemli ölçüde katkı yapan ihracatta da etkin bir rol oynayacak.

Hyundai Assan’ın yeni başkanı Yoon, göreviyle ilgili olarak, “Kardeş ülkemiz Türkiye’de bulunduğum için çok heyecanlı ve mutluyum. Hyundai olarak bizim için her zaman müşteri memnuniyeti, yüksek kaliteli ve güvenli araçlar üretmek ön plandadır. Bu sebeple tüm çalışmalarımızdaki ana gündem maddelerimiz müşterilerimizle kuracağımız güçlü bir bağdır. Markamızın imajını artırmak ve ayrıca müşterilerimize sunduğumuz kaliteli ürünlerimizle en çok sevilen otomobil markası olmak da bir diğer hedefimiz” dedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

EV üreticilerine yatırım yapmak riskli

"EV üreticilerine yatırım yapmak riskli"

access_time08 Mayıs 2023 17:17

ABD’deki elektrikli araç üreticileri, efsane yatırımcı Warren Buffett'ın listesine giremiyor.

Yatırımcılar Tesla’ya değil, Ferrari’ye yönelmeli

"Yatırımcılar Tesla’ya değil, Ferrari’ye yönelmeli"

access_time07 Mart 2023 16:31

Tesla’nın son dönemki performansı üzerine yatırımcıları uyaran Morgan Stanley, makro belirsizlikle başa çıkmak için Ferrari hisselerini öneriyor.

Uber, ödemelerde kripto para kabul edecek

Uber, ödemelerde kripto para kabul edecek

access_time13 Şubat 2022 10:06

Kripto paralarla ödeme sistemi hızla genişliyor. Birçok şirket bu alanda hazırlık yaparken UBER CEO’su Khosrowshahi kripto ödemelerini "kesinlikle" kabul edeceklerini...

Toyota'nın Yeni Finans Direktörü Nilgün Aydın Türkücü oldu

Toyota'nın Yeni Finans Direktörü Nilgün Aydın Türkücü oldu

access_time15 Haziran 2021 17:26

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.'de Finans Direktörlüğü görevine Nilgün Aydın Türkücü getirildi.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)