​İkinci el fuarına LaFerrari damgası

​İkinci el fuarına LaFerrari damgası

access_time12 Eylül 2015 09:01
İstanbul CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilen “2. El Otomobil Satış Günleri”, pahalı ve hesaplı ikinci el otomobilleri bir araya getirdi
Dün kapılarını açan organizasyonda, gösteri amacıyla sergilenen ve Türkiye’nin en pahalı otomobilleri arasında bulunan “La Ferrari” yoğun ilgi gördü

2O Eylüle kadar sürecek organizasyon, farklı markalardan sayısız ikinci el Otomobili biraraya getirdi. 150 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleştirilen 2. El Otomobil Satış Günleri’nde, ikinci el satışı üzerine uzmanlaşmış şirketlerin yanı sıra bayilerin ikinci el bölümlerine ait araçlar görücüye çıktı. Ferrari, Porsche, BMW, Mercedes gibi lüks araçların da bulunduğu organizasyonda, DRD Derindere, Intercity’nin hizmete soktuğu IPOP, Renault İnanlar, Hyundai Erk gibi şirketlerin stoğunda yer alan araçlar sergileniyor. Araçlar, arzu eden ziyaretçilere organizasyona özel kredi imkanlarıyla satılacak.

Noter de hazır
Nitekim otomobil almaya karar veren ziyaretçiler için organizasyon çerçevesinde banka ve noter işlerini de fuar alanında çözebiliyor.  
2. El Otomobil Satış Günleri’nde satılık ikinci el otomobillerin yanı sıra ticari araçlar, karavanlar, oto aksesuarları, lastik, oto bakım şirketleri de yer alıyor.
İstanbul Park Oto Pazarı’nın (İPOP) standında sergilenen 3.1 milyon euro’luk LaFerrari’ye ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Araçla ilgili bilgi veren İPOP İş Geliştirme Yöneticisi Selçuk Nazik, dünyada 499 tane LaFerrari olduğunu belirterek, “Bu araca sahip olmak isteyenin garajında, Ferrari’nin en az 5 tane güncel modelinden bulunması ve 2.5 yıl süresince de satılmayacağının taahhüdünü vermesi gerekiyor” dedi. Araç, Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak’a ait.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

İkinci el otomobil pazarında satışlar yüzde 35 arttı

İkinci el otomobil pazarında satışlar yüzde 35 arttı

access_time17 Mart 2024 12:27

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış sayısı, şubatta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 35 artışla 170 bin 457 oldu.

Ocakta en çok satılan ikinci el oto markaları

Ocakta en çok satılan ikinci el oto markaları

access_time15 Şubat 2024 12:08

Türkiye ikinci el çevrim içi araç pazarında geçen ay Fiat en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Egea, hafif ticaride ise Doblo tercih olarak öne...

Kilometrelerini düşürdükleri araçları sattılar! 17 tutuklama

Kilometrelerini düşürdükleri araçları sattılar! 17 tutuklama

access_time10 Şubat 2024 15:13

İstanbul'da, kilometrelerini düşürdükleri araçları satan 17 şüpheli tutuklandı

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Kanun dışı araç alım-satımı düştü

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Kanun dışı araç alım-satımı düştü

access_time02 Ağustos 2023 10:50

Ticaret Bakanlığı yaptığı açıklamada "Araç alım satımında kanun dışı ilan sayılarında ciddi düşüş sağlandı" dedi.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)