İstanbul-Ankara otoyolu kapanabilir

İstanbul-Ankara otoyolu kapanabilir

access_time19 Aralık 2014 19:16
Meteoroloji, sıcaklığın 8 derece birden düşeceğini bildirdi ve kar yağışı sonrası görülebilecek olumsuzluklara karşı sürücüleri uyardı
Türkiye'nin pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği belirtildi.

Pazartesi günü kuzey, iç ve batı bölgelerimizde sıcaklığın 3 ila 8 derece azalacağı, ancak Salı gününden itibaren tekrar artacağı bildirildi.

İşte Meteoroloji'den yapılan o açıklama:

Yurdumuzun; 21.12.2014 Pazar günü öğle saatlerinden sonra Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Pazar günü Trakya, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimlerinde başlayacak yağışların genellikle yağmur, akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Bilecik ve Kütahya ile Bursa'nın dağlık kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı bekleniyor.

Yağışlı sistemin 22.12.2014 Pazartesi günü Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde etkili olduktan sonra 23.12.2014 Salı günü yurdumuzu terk edeceği tahmin ediliyor. Pazartesi günü meydana gelecek yağışların kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde yağmur, iç ve doğu bölgelerimizde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı bekleniyor.

Pazar günü akşam saatlerinde başlayacak kar yağışının Pazartesi günü akşam saatlerine kadar Ankara- İstanbul otoyolunun özellikle Kızılcahamam ile Düzce arasında kalan bölümünde ulaşımda aksamalara yol açabileceği, ayrıca pazartesi günü iç ve doğu bölgelerimizde görülecek kar yağışına ve ardından meydana gelecek buzlanma ve don olayına karşı sürücülerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)