İstanbul trafiğinin kalbine kilit!

İstanbul trafiğinin kalbine kilit!

access_time22 Kasım 2015 07:40
İBB'nin "Bahçelievler-Şirinevler Minibüs Terminali ve Zeminaltı Otopark Projesi" kapsamında, E-5 Şirinevler girişi bir yıl boyunca trafiğe kapatıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin "Bahçelievler-Şirinevler Minibüs Terminali ve Zeminaltı Otopark Projesi" kapsamında, E-5 Şirinevler girişi, saat 23.00 itibarıyla bir yıl boyunca trafiğe kapatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bahçelievler-Atatürk Havalimanı istikameti Şirinevler girişini trafiğe kapatmak için saat 23.00 itibarıyla çalışma başlattı.

Ekipler, iş makineleriyle taşınan beton blokları cadde  girişine koyarak barikat oluşturdu. Bu güzergahı kullanan araçlar, D100 karayolu-Bahçelievler yan yol girişlere yönlendirildi.

Proje kapsamında başlayan çalışmanın, bir yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bahçelievler/Şirinevler Minibüs Terminali'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek proje, O-1 karayolundaki Ataköy kavşağının başlangıcında konumlandırıldı. Bölgenin önemli odak noktalarından Bahçelievler/Şirinevler Minibüs Terminali, hem araç hem de yaya dolaşımı açısından büyük bir rahatlama sağlayacak. Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ne yan yoldan gelen Bağlantı yolu da proje alanının ortasında bir kavşağa dönüşecek. Proje alanında zeminaltı otopark ve üzerinde yapılacak minibüs terminali dışında kalan alan da büyük bir kısmı refüj üzerine konumlanmış pasif yeşil alan olarak düzenlenecek."
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)