İstanbul'lular dikkat o yollar kapanacak

İstanbul'lular dikkat o yollar kapanacak

access_time24 Ocak 2019 15:31
Spor Toto Süper Lig'de, Beşiktaş ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında yarın oynanacak maç nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,  yarın saat 20.30'da Vodafone Park'ta, Beşiktaş ile Büyükşehir Belediye  Erzurumspor arasında oynanacak futbol müsabakası sebebiyle alınan emniyet  tedbirleri kapsamında, bazı yollar ulaşıma kapalı olacak.

Bu kapsamda saat 16.30'dan itibaren stat arkası Gazhane Caddesi Süzer  Plaza gerisinden Dolmabahçe istikametine trafik akışı sağlanamayacak. Akım, Asker  Ocağı Caddesi'ne verilecek. Gümüşsuyu MKE önünden yol kapatılarak Dolmabahçe  istikametine akış verilmeyecek. Dolmabahçe Tünel Bomonti girişinden Dolmabahçe  istikameti de araç trafiğine kapatılacak.

Kadırgalar alt baştan stat civarına trafik akışı verilemeyecek, akım  Kabataş'tan Dolmabahçe Meydan Beşiktaş istikametine tek şeride düşürülerek  Kadırgalar Cadde başından Kabataş istikametine yönlendirilecek. Dolmabahçe'den  gelen akım iki yönlü sağlanacak, stat yanındaki Kabataş istikameti araç trafiğine  kapalı olacak.

Bayıldım ve Küçük Çiftlik caddelerinden gelen akım, Dolmabahçe  istikameti yerine Asker Ocağı Caddesi'ne yönlendirilecek. Mete Kavşağı'ndan  Dolmabahçe istikametine olan akım, Şişli istikametine verilecek. Gazhane Caddesi  Süzer Plaza'dan Şehitler Tepesi'ne kadar trafik akışı verilemeyecek. Akaretler  ışıklar ile Süleyman Seba Caddesi kesişiminden akım, Dolmabahçe istikametine  gönderilmeyecek.

İstanbul'da trafik durma noktasına geldi

 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)