İsuzu D-Max yılın pick-up’ı ödülünün sahibi

İsuzu D-Max yılın pick-up’ı ödülünün sahibi

access_time02 Nisan 2015 10:52
D-Max, İngiliz Vansa2z.Com sitesinin üst üste üçüncü kez verdiği “Vans A2Z Awards 2015” ödülüyle tekrar Yılın Pick up’ı seçildi.
Isuzu D-Max, İngiltere’deki  VansA2Z.com sitesinin her yıl düzenlediği Yılın Pick up’ı ödülüne üçüncü kez layık görüldü. İngiliz kullanıcılar arasında oldukça popüler olan D-Max, Yılın Pick up’ı ödülünü jürinin övgüleri eşliğinde 163 beygirli, 2.5 litrelik çift turbo motoru ve alanında öncü 125 bin mil/ 5 yıl garantisiyle üçüncü kez kazandı.
 
VansA2Z.com editörü Neil McIntee, Isuzu’nun söz konusu başarısı hakkında şu yorumlarda bulundu;
 
"D-Max'in İngiltere'ye geldiğinden beri her yıl bu ödülü alması büyük bir başarıdır. Isuzu D-Max, sadece işini yapmaya odaklı bir araç. İşte bu da Yılın Pick up’ı  ödülünü bu sene de almasının nedeni."
 
Isuzu İngiltere Genel Müdürü William Brown ise, "Bu bizim için yeni yıla çok iyi başlamamızı sağladı. D-Max beklentileri aşmaya devam ediyor. Geçen yılki rekor satış başarımız, ödüllerin artmasıyla birlikte bize şunu söylüyor: D-Max'in güçlü yanları ve off road yetenekleri, binek araç özellikleriyle birleşti. Eminiz ki D- Max, yeni ödüller kazanmak ve daha fazla rekor kırmak için gereken her şeye sahip" dedi.
 
Isuzu D-Max, elbette Türkiye pazarında da iddialı. İlk kez 2014 yılı Şubat ayında Türkiye’ de seri üretimine başlanan Isuzu D-Max, 2014 yılını segment ikincisi olarak bitirdi. Bu başarısını 2015 yılında da sürdüren Isuzu D-Max, kanıtlanmış dayanıklılığı, üstün performansı ve düşük yakıt tüketimi ile başarısını sürdürmeye devam ediyor. Aynı zamanda Isuzu D-Max, Avrupa pazarında en iyi satış grafiğine sahip ikinci ülke ve üretim yapılan ilk ve tek ülke konumunda.

ANADOLU ISUZU

1983'te Isuzu ile lisans anlaşması yaparak o dönemin otomotiv sektöründe ilk Türk-Japon ortaklığını gerçekleştiren Anadolu Isuzu, ürün kalitesinde Japon standartlarını hedef alarak hafif kamyon, kamyonet, küçük otobüs, pick-up gibi ticari araçların üretim, ithalat, satış ve  pazarlamasını yapmaktadır.

Anadolu Isuzu, küçük otobüs grubunda ürettiği araçlar için ihracat faaliyetlerini de yürütmektedir. Şirketin ihracat faaliyetleri çoğunluğu Avrupa Birliği üyesi olan 27 ülkeyi kapsamaktadır. Türkiye’den yapılan küçük otobüs ihracatında önemli bir yere sahip olan Anadolu Isuzu, on bir yıldır (2004-2014) Türkiye küçük otobüs ihracat lideri konumundadır. 900’e yakın çalışanıyla, müşteri memnuniyetini şirketin temel görev ve sorumluluğu olarak benimseyen firmanın, “ISO 9001-2008 Kalite Belgesi” ve “ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistem Belgesi” bulunuyor.

 

 
 
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

EV üreticilerine yatırım yapmak riskli

"EV üreticilerine yatırım yapmak riskli"

access_time08 Mayıs 2023 17:17

ABD’deki elektrikli araç üreticileri, efsane yatırımcı Warren Buffett'ın listesine giremiyor.

Yatırımcılar Tesla’ya değil, Ferrari’ye yönelmeli

"Yatırımcılar Tesla’ya değil, Ferrari’ye yönelmeli"

access_time07 Mart 2023 16:31

Tesla’nın son dönemki performansı üzerine yatırımcıları uyaran Morgan Stanley, makro belirsizlikle başa çıkmak için Ferrari hisselerini öneriyor.

Uber, ödemelerde kripto para kabul edecek

Uber, ödemelerde kripto para kabul edecek

access_time13 Şubat 2022 10:06

Kripto paralarla ödeme sistemi hızla genişliyor. Birçok şirket bu alanda hazırlık yaparken UBER CEO’su Khosrowshahi kripto ödemelerini "kesinlikle" kabul edeceklerini...

Toyota'nın Yeni Finans Direktörü Nilgün Aydın Türkücü oldu

Toyota'nın Yeni Finans Direktörü Nilgün Aydın Türkücü oldu

access_time15 Haziran 2021 17:26

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.'de Finans Direktörlüğü görevine Nilgün Aydın Türkücü getirildi.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)