Kaçmak için her yolu denedi ama yakalandı

Kaçmak için her yolu denedi ama yakalandı

access_time09 Ağustos 2014 23:19
Tekirdağ’da kullandığı ciple yayaya çarparak olay yerinden kaçan 31 yaşındaki S. S. nasıl yakalandı?
Tekirdağ-Malkara yolu Bağlar mevkiinde bir yayaya çarptığı öne sürülen 31 yaşındaki S. S., iddiaya göre olay yerinden, kullandığı ciple uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarıyla polis ekipleri kent girişinde kontrol noktası oluşturarak S.S.’yi durdurmaya çalıştı. Polis ekiplerini karşısında görünce telaşa kapılan S., 'dur’ ihtarına uymayıp araçla kaçmaya devam etti. Polis ekipleri telsiz anonslarıyla aracınİstanbul istikametine gittiğini anons etmesi üzerine yol üzerinde 2 kontrol noktası daha oluşturuldu. Ancak durmayan Senem S., kaçışını sürdürdü.

KENDİSİNİ OTOMOBİLE KİLİTLEDİ
Polis ekipleri Gazioğlu kavşağında seyir halindeki otomobilleri durdurarak yolu kapattı ve barikat kurdu. Kavşağa gelen S.S., kaçamayacağını anlayınca, kendisini aracın içine kilitledi. Polis ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen araçtan inmeyen S.S., yeniden kaçmaya çalışırken 2 polis memurunu hafif şekilde yaraladı, bir polis aracına çarparak zarar verdi. Cipin lastiklerini bıçakla kesen polis ekipleri, aracın camlarını yangın söndürme tüpleriyle kırıp sürücü Senem S.’yi güçlükle gözaltına aldı.

YAKALANINCA 'PANİK ATAK HASTASIYIM’ DEDİ
Elleri arkadan kelepçelenen S.S., sağlık kontrolü için getirildiği Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde, "Ne olur bırakın ölmekten korkuyorum. Ben panik atak hastasıyım. Bayan polis yanıma binsin, yoksa binmem" diye ağladı. Sağlık kontrolünün ardından S.S., ifadesi için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Hafif yaralanan 2 polis şikayetçi olurken, ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi. Senem S.’nin Malkara yolunda çarptığı öne sürülen ve kimliği bilinmeyen yaya ise hastanede tedavi altına alındı.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)