Kadınlar kokuya erkek fiyata bakıyor

Kadınlar kokuya erkek fiyata bakıyor

access_time21 Eylül 2014 08:31
Mobil Oto Servis’in Kurucusu Kaan Saraç, “Kadınlar, araçlarının hijyeni ve kokusu konusunda, erkekler ise fiyatı konusunda hassas" dedi
Kaan Saraç adlı genç işadamı, kurduğu Mobil Oto Servis şirketiyle, Otomobilini bakıma götürmek için işten izin almaya ya da tatil günlerini harcamaya son verecek bir girişime imza attı. “İyi bakım yapacak uygun fiyatlı bir servisi nereden bulmalı, servisin kaliteli ve güvenli olduğundan nasıl emin olmalı” gibi sorulara yanıt vermek için yola çıktıklarını söyleyen Saraç, “Mobil Oto Servis, tam da bu ihtiyaçtan doğan bir girişim. ‘Ayağına gelen oto servis’ kavramını Türkiye’de ilk kez uyguluyoruz. Müşterimizin, evlerinin veya iş yerlerinin önünde araç bakımlarını yapıyoruz. Daha şeffaf, rahat ve uygun fiyatlı oto bakım hizmetleri sunuyoruz” dedi.

1.000’in üzerinde müşteri

Müşterilerinin evinde veya iş yerindeyken aracının bakımını yaptırma tecrübesini yaşamasını hedeflediklerini belirten Saraç, şu ana kadar 1000’in üzerinde araç sahibine hizmet verdiklerini kaydetti.

Saraç, sistemi şöyle anlattı: “Araç sahiplerinin Mobil Oto Servis hizmetinden yararlanabilmeleri için; mobilotoservis.com adresinden otomobilinin marka ve modeline göre uygun bakım paketini seçip randevu alması veya çağrı merkezimize ulaşarak randevusunu alması yeterli. Müşterilerimiz yaptırmak istediği işlemleri randevu kaydına ekleyebileceği gibi tüm kontrolleri Mobil Oto Servis’in tecrübeli ve özel eğitimli ustalarına da bırakabiliyor. Ardından Mobil Oto Servis araçları, müşterimizin dilediği yer ve zamanda otomobilinin bakımlarını yapıp tüm kontrolleri son teknoloji tespit cihazlarıyla gerçekleştiriyor.”

Otomobil bakım işlemlerinde erkek egemen bir yapı hakim olduğunu söyleyen Saraç, “Kadınlar araçlarının hijyeni konusunda kesinlikle daha hassas. Arabadaki kötü kokulara yönelik kadınlardan aldığımız talep sayısı erkeklerin çok üzerinde. Artık erkekler de otomobilinin bakımıyla uğraşmak istemiyor. Onların hassasiyeti ise daha çok bakım fiyatı üzerine...” dedi.

Aslanoba Capital’den yatırım aldı

Şirketinin, internet yatırımlarıyla tanınan Hasan Aslanoba’nın başında olduğu Aslanoba Capital’in de dikkatini çektiğini anlatan Kaan Saraç, “Mobil Oto Servis de Aslanoba Capital’in otomotiv sektöründeki ilk yatırımı. Bizler yenilikçi bir iş modeliyle Türkiye’de ilk kez müşterilerimizin evinin veya iş yerinin önünde araç bakımını yapıyor ve bu hizmetle pazarın ezberlerini bozuyoruz” diye konuştu.
Şu an için sadece İstanbul genelinde hizmet verdiklerini söyleyen Saraç, şu bilgileri verdi:

“Bu yılın sonuna kadar Ankara ve İzmir’de de hizmet vermeyi hedefliyoruz. Öncelikli olarak otomobil sahiplerinin Mobil Oto Servis hizmetiyle ilgili bilgi sahibi olmasını sağlamayı ve daha fazla otomobil sahibinin evinde veya iş yerindeyken aracının bakımını yaptırma tecrübesini yaşamasını hedefliyoruz. Uzun vadede ise Türkiye’nin belirli büyük kentlerinde yüzde 5’lik bir pazar payını hedeflediğimiz söyleyebilirim.”
 
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)