Kasım’da Skoda modelleri fırsatlarla geliyor

Kasım’da Skoda modelleri fırsatlarla geliyor

access_time16 Kasım 2015 17:47
Skoda, Kasım ayına özel kampanyasıyla tüm popüler modellerinde 1.500 TL’lik indirim fırsatı sunuyor
Türkiye pazarının dinamik ve en yeni model yelpazesine sahip markalarından olan Skoda, Kasım ayında Fabia, Yeti, Rapid Sedan, Rapid Spaceback, Octavia ve Superb’de harika bir fırsat sunuyor. Yeni nesil Superb’in 1.6 TDI DSG Prestij versiyonu dışında kalan tüm modellerinde, Kasım ayı boyunca 1.500 TL’lik indirimi uygulanıyor.

Sınıfının en dinamik modelleri arasında yer alan, yeni nesil Fabia, Skoda’nın SUV segmentindeki iddialı aracı Yeti’nin yanı sıra “markanın kalbi” olarak nitelenen popüler Octavia, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek olarak 1.500 TL’lik indirimle tutkunlarını bekliyor. Aynı şekilde orta sınıfa yeni bir soluk getiren Rapid ve gençlere hitap eden hatchback Rapid Spaceback modelleri de, tıpkı diğerleri gibi 1.500 TL’lik indirimle sunuluyor.

Skoda’nın “lüksün kurallarını baştan yazan”, eşsiz tasarıma sahip prestijli modeli Superb’in 2.0 litre TDI DSG ve 4x4 çekiş sistemine sahip versiyonunu satın almak isteyenler de, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ilave olarak 1.500 ek satış desteğinden yararlanabiliyor.

Bu fırsatlar, en gözde ve sınıfının kurallarını yeniden belirleyen Skoda modellerinden birini satın almak isteyenler için, Kasım ayı boyunca tüm Skoda yetkili satıcılarında geçerli olacak.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

Otomobil markalarından Temmuz kampanyaları

access_time24 Temmuz 2021 13:52

Türkiye otomotiv pazarı pandemi koşullarına rağmen canlılığı sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında satışlarını yüzde 55 artıran markalar, tatil sezonun gelmesi ile birlikte kampanyalara...

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

Otomobil markalarından yaza özel kampanya

access_time26 Haziran 2021 16:40

Yaz aylarının gelmesi ile tatil hazırlıkları başladı

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

Otomobil markalarının Mayıs kampanyaları

access_time15 Mayıs 2021 14:46

Birçok otomobil markası, büyük çoğunluğu tam kapanma ile geçen Mayıs ayında tüketicileri unutmadı

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

Renault avantajları Mayıs ayında da hız kesmiyor

access_time07 Mayıs 2021 14:44

Salgın dönemindeki faaliyetleriyle hayati önem taşıyan sağlık çalışanları ve çiftçilere de dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediyesi sunuluyor

YORUM YAP

YORUMLAR (0)