Köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz

Köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz

access_time01 Eylül 2015 20:06
Bakanlar Kurulu Kararı'na göre, otoyollar ve boğaz köprüleri bayram süresince ücretsiz olacak
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından basına yaptığı açıklamasında, "23 Eylül Çarşamba günü saat 00.00'dan, 28 Eylül Pazartesi günü saat 07.00'ye kadar bütün otoyolların, boğaz köprülerinin bayram süresince ücretsiz olması ayrıca belediyeler tarafından toplu taşım araçlarının ücretsiz ya da indirimli olarak kullanılmasıyla ilgili Bakanlar Kurulu kararnamesini de bugün imzalamış olduk" dedi. 

Mesleki eğitimle ilgili olarak kapsamlı bir çalışma yapılacağını ifade eden Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Bu çalışmaya sadece Milli Eğitim Bakanlığımız değil, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız, odalar birliği gibi kuruluşları da üniversitelerimizi de katarak bir rapor hazırlanacak ve mesleki teknik eğitimin niteliğinin artırılması konusunda önümüzdeki günlerde hükümete bu çalışma takdim edilerek bu çalışmanın uygulanması için adım atılacaktır" diye konuştu. 

Numan Kurtulmuş, "Bundan sonra isteyen hayırseverlerimizin derslik yapabilmesi, herkesin bir okul yapmaya gücü yetmez ama belli oranlarda okullara katkıda bulunacak olan insanların isimlerinin, annelerinin, babalarının isimlerinin bu okullara verilmesi hatta maalesef son zamanlarda artan terör dolayısıyla şehirlerimize gelen şehitlerimizin anısına yapılacak olan yeni okullarda şehitlerimizin adının bu okullara verilmesi perspektifini hep beraber, Bakanlar Kurulu olarak benimsemiş buluyoruz" dedi.

Kredi kartlarının vadesinin artırılması artırılmaması konusu tamamıyla piyasanın şartlarına göre ele alınabilecek bir husus olduğunu ifade eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bu konuyla ilgili hükümetimize gelmiş bir konu yok" dedi.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)