Köprülerde korumayı sağlayacak!

Köprülerde korumayı sağlayacak!

access_time29 Ağustos 2014 17:50
Boğaz köprülerinin devriye ve korumasında kullanılacak
Toyota'nın çevreci hibrit otomobili Prius, İstanbul Boğaziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürlüğü tarafından boğaz köprülerinin devriye ve korumasında kullanılacak.

Toyota açıklamasına göre, Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayan  Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'ndeki devriye görevlerinde Toyota Prius  kullanılacak. Bu çerçevede Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ,  4 Toyota  Prius'u düzenlenen törenle Boğaziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürlüğü'ne teslim  etti.  

Tüm dünyada çevreci araçların referans noktası olarak kabul edilen  Toyota Prius, dünyada 5 milyona yakın satış adedine ulaştı. Toyota Prius'ta  kullanılan hibrit teknolojisi, hem elektrik hem de benzinli motoru birlikte  kullanarak şehir içi trafiğinde kendi kendini şarj etme özelliğine sahip. Düşük  yakıt tüketimiyle tasarruf sağlayan Priuslar Avrupa TÜV raporlarında kalite ve  güvenilirlik sıralamasında da en üst sırada yer alıyor.  

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Satış Direktörü Selim Okutur, "Bizim amacımız, trafiğin en yoğun olduğu saatlerde bile hiç yakıt harcamadan  köprüleri geçebilecek hibrit teknolojisine sahip araçlarla, Toyota'nın üstün  teknolojisine dikkati çekmek ve farkındalık yaratmaktır" ifadesini kullandı. 

Boğaziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürü Niyazi İnci ise Polis  Teşkilatı'nın Toyota marka araçları beğeni ve güvenle kullandığını dile  getirerek, "Dayanıklılığı ve düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkan Toyota  markasıyla çevreci bir projede işbirliği içinde olmaktan dolayı mutluyuz"  değerlendirmesinde bulundu.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Tesla hisseleri uçuşa geçti

Tesla hisseleri uçuşa geçti

access_time24 Nisan 2024 12:46

Küresel çapta satışlardaki düşüşün ardından yeni modeller tanıtacağını açıklayan ABD'li elektrikli araba üreticisi Tesla'nın hisse değerleri, yeniden yükselişe...

 İşte martta en çok satılan otomobil markaları

İşte martta en çok satılan otomobil markaları

access_time24 Nisan 2024 11:33

Türkiye ikinci el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu

Elektrikli araç satışları 8 kattan fazla arttı

Elektrikli araç satışları 8 kattan fazla arttı

access_time24 Nisan 2024 11:29

Türkiye'de toplam elektrikli araç satışları 2023'te önceki yıla göre 8 kattan fazla artarak 68 bin 700'e yükseldi.

Türk-Alman ilişkilerine can suyu: Otomotiv sektörü

Türk-Alman ilişkilerine can suyu: Otomotiv sektörü

access_time24 Nisan 2024 11:24

Almanya otomotiv sektöründe, gerek ana sanayilerde gerekse tedarik sanayindeki önemli firmalarda kilit rollerde Türk yöneticiler var.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)