Köprülerde korumayı sağlayacak!

Köprülerde korumayı sağlayacak!

access_time29 Ağustos 2014 17:50
Boğaz köprülerinin devriye ve korumasında kullanılacak
Toyota'nın çevreci hibrit otomobili Prius, İstanbul Boğaziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürlüğü tarafından boğaz köprülerinin devriye ve korumasında kullanılacak.

Toyota açıklamasına göre, Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayan  Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'ndeki devriye görevlerinde Toyota Prius  kullanılacak. Bu çerçevede Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ,  4 Toyota  Prius'u düzenlenen törenle Boğaziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürlüğü'ne teslim  etti.  

Tüm dünyada çevreci araçların referans noktası olarak kabul edilen  Toyota Prius, dünyada 5 milyona yakın satış adedine ulaştı. Toyota Prius'ta  kullanılan hibrit teknolojisi, hem elektrik hem de benzinli motoru birlikte  kullanarak şehir içi trafiğinde kendi kendini şarj etme özelliğine sahip. Düşük  yakıt tüketimiyle tasarruf sağlayan Priuslar Avrupa TÜV raporlarında kalite ve  güvenilirlik sıralamasında da en üst sırada yer alıyor.  

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Satış Direktörü Selim Okutur, "Bizim amacımız, trafiğin en yoğun olduğu saatlerde bile hiç yakıt harcamadan  köprüleri geçebilecek hibrit teknolojisine sahip araçlarla, Toyota'nın üstün  teknolojisine dikkati çekmek ve farkındalık yaratmaktır" ifadesini kullandı. 

Boğaziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürü Niyazi İnci ise Polis  Teşkilatı'nın Toyota marka araçları beğeni ve güvenle kullandığını dile  getirerek, "Dayanıklılığı ve düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkan Toyota  markasıyla çevreci bir projede işbirliği içinde olmaktan dolayı mutluyuz"  değerlendirmesinde bulundu.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

Kredi kartına taksitli otomobil satışı

access_time29 Mart 2024 08:20

Merkez Bankası'nın ek sıkılaşma politikaları sonrasında Kredi kartları için de bankalardan ek uygulamalar gelmişti. Birçok otomobil bayisi 12 aya kadar taksitle otomobil satmaya...

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi'nin yeni elektrikli otomobili Standart SU7’nın fiyatı belli oldu

access_time29 Mart 2024 06:21

Xiaomi'nin elektrikli otomobili standart SU7, 215.900 yuan (29.872,02 dolar) fiyatla satışa sunulacak.

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

YORUM YAP

YORUMLAR (0)