Korkunç kaza! Otomobil ikiye bölündü 4 ölü

Korkunç kaza! Otomobil ikiye bölündü 4 ölü

access_time05 Ekim 2015 23:37
Tekirdağ’ın Saray ilçesinde hatalı sollama yaptığı iddia edilen otomobil, karşı yönden gelen çöp kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı
Tekirdağ'da Saray’dan Kapaklı istikametine giden Kadir Tuncel idaresindeki 34 TG 9627 plakalı otomobil hatalı sollama yaparak, karşı yönden gelen Kapaklı Belediyesi’ne ait Nacittin Gürbüz yönetimindeki 34 LA 5426 plakalı çöp kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada kamyonun altında metrelerce sürüklenen otomobil ikiye bölündü.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Gelen sağlık ekipleri, otomobilden fırlayan ve üzerlerinden Arapça yazılı pasaportlar çıkan biri çocuk 4 kişinin öldüğünü belirledi.

Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Kadir Tuncel, araç içerisinde bulunan ismi henüz bilinmeyen 15 yaşındaki kız çocuğu, çöp kamyonu sürücüsü Nacittin Gürbüz ve kamyon içersinde bulunan Şerafettin Özünlü ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi ve diğer özel hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan kamyon sürücüsü Nacettin Gürbüz ile ismi henüz bilinmeyen 15 yaşındaki kızın durumlarının ciddi olduğu bildirildi.

Olay yerinde polis, jandarma ekipleri ve Saray Cumhuriyet Savcısı Neslihan Okudur inceleme yaptı. Katliam gibi kaza sonrası olay yerine gelen Saray Kaymakamı Alp Arslan ekiplerden bilgi aldı.

Hayatını kaybeden biri çocuk 4 kişinin cesedi ise yapılan incelemenin ardından Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.
folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)