Korsan okul servislerinde plakalı önlem

Korsan okul servislerinde plakalı önlem

access_time14 Eylül 2018 11:21
İstanbul'da olumsuz görüntüleriyle zaman zaman medyaya da yansıyan "korsan servis" sorunu, seri plakayla çözülecek

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hamza Öztürk, velilere, okul servis araçlarına verilen plaka serisine dikkat etmeleri uyarısında bulunarak, "Velilerimiz çocuklarını teslim ederken, plakalardan yetkili bir servis aracı olup olmadığını çok net bir şekilde anlayacaklar. Dolayısıyla korsan servisin önüne geçilmiş olacak." dedi.

İstanbul'da olumsuz görüntüleriyle zaman zaman medyaya da yansıyan "korsan servis" sorununa değinen ve bu sorunun seri plakayla çözüleceğini belirten Öztürk, İstanbul'daki okul servis plakalarının yavaş yavaş değişmeye başladığını ifade etti.

Geçen yıl İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı karar kapsamında İstanbul'da okul servis araçlarına 34 LAA 001'den başlayan, 34 LZZ 999'a kadar devam eden bir plaka serisi verildiğini ifade eden Öztürk, "Velilerimiz çocuklarını teslim ederken bu plakalardan yetkili bir servis aracı olup olmadığını çok net bir şekilde anlayacaklar. Dolayısıyla korsan servisin önüne geçilmiş olacak." değerlendirmesinde bulundu.

 

folder_openEtiketler

İlgili Haberler

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

Türkiye'den elektrikli otomobil atağı: AB'de ilk 5'i zorluyor

access_time28 Mart 2024 11:50

Türkiye, ocak-şubat döneminde gerçekleştirdiği 8 bin 255 adet tam elektrikli otomobil satışıyla, bu alanda AB'de 6'ncı sırada bulunuyor.

Toyota'nın satışları düştü

Toyota'nın satışları düştü

access_time28 Mart 2024 08:52

Toyota Motor'un küresel satışları şubatta geçen yıla göre %7 düştü.

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

İngiltere'nin otomobil üretiminde artış devam ediyor

access_time28 Mart 2024 08:00

İngiltere Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği verilerine göre, ülkede otomobil üretimi üst üste 6'ıncı ayda da artış gösterdi.

BYD'den satışlarda %20 hedefi

BYD'den satışlarda %20 hedefi

access_time28 Mart 2024 05:04

BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi. BYD’nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği belirtildi

YORUM YAP

YORUMLAR (0)